A co to kuźwa jest?
a lekarze niedouczeni mówią że szkodzi :) tak samo ze smalcem i cholesterolem, im wyższy tym lepiej
Nie wiem jakich znasz lekarzy, ale z tymi co ja się spotkałem to zalecali płukać gardło solą lub wodą utlenioną przy anginach bakteryjnych.
14:11 Masz i udowodnij, że nie mówi o soli kuchennej
tak bo ta sól o której mówi też jest używana w kuchni ale z solą chemicznie wybielaną i NIE MA NIC WSPÓLNEGO baranie
gówno wiesz i nie przeczytałeś nawet jednej strony jego książki a mędrkujesz
To z tego linku 15:12 wynika, że to jest ta sama sól tak samo jak w tej książki. Człowieku.. ty nawet nie wiesz o czym mówisz. Łeb masz wybielany chemicznie. Sam mam w domu sól w lampce solnej gdzie są to zwykłe bryły soli z kopalni bez żadnej obróbki.
chlorek sodu i antyzbrylacze a potem powiedzą że sól jest szkodliwa !!! SÓL A SÓL TO RÓŻNICA JUŻ ZATRYBIŁEŚ?
To ktoś nie wie, że sól to jest termin chemiczny tak samo jak kwas. Rodzajów tego i tego jest pełno. Pan Zięba to co sprzedaje zarówno jako produkt jak i informacje w książkach to jest potocznie tzw. sól kuchenna czyli sól spożywcza. Zatem wracamy do punktu wyjścia dyskusji i do typa z 14:11, który twierdzi, że
"..on nie mówi o soli kuchennej"
a ja nadal twierdze, że Zięba mówi o soli kuchennej.
Ps. Czytać mogłem, ale to nie znaczy, że mam wierzyć we wszystko jest ok tam napisane. Wszystko należy konfrontować z chemia, biologią i anatomią. Takie działanie czosnku jest udowodnione i doskonale wpisuje się w te trzy dziedziny powyżej.
to ten handlarz sokami?
To ten co handluje bananami lewoskretnymi
No jeśli nie kupi tego banana, albo ktoś mu go na siłę nie wepchnie w anus, to skąd ma mieć ból dupy?