Szumowski dawaj nasze 100 mln, Sasin 70 za wybory kopertowe!
Dostał od państwowych spółek czy dostał od fundacji, których właścicielami są te państwowe spółki?
pisowcą?
Kolego z 18:06 myślę że powinieneś zajebać tego cwela z 18:22
A ile rydzyk dał powodzianom ?
Szumowski oddawaj 100 mln za respiratory!
17.07 widac po tobie
Od śmiecia do utylizacji nikt nie wymaga mądrości. Olać i splunąć.
Czego wy zakłamane kanalie nie wymyślicie. Pilnujcie swoich pisowskich i kościelnych złodziei, a "JURASA" pocałujcie w. . . . do rymu:-):-)
Ty tak serio 23:44 ? Nie rób z siebie idioty.
Oczywiście że się dobiorą i to już nie długo. Po tym jak Bodnar z Tuskiem przetarł szlaki nie będzie żadnej litości.
Ty masz nie kumać tylko wrzucać hajs do puszek biednych zbierających dzieci na biedne chore dzieci.
Zadajesz pytania Jurasowi? Nie widzisz jak dzieci zbierają a inne dzieci chorują, nie wstyd ci ch.ju jeszcze pytać Jurasa o coś? Jurek zatrzyma na chwilę orkiestrę podczas finału i pokaże palcem właśnie na ciebie, jak się poczujesz xuju wtedy?
Wszyscy dają a ty nie dasz?
Ja ledwie wyrabiałem w 2022 i 2023 gdy ceny wzrosły najsilniej. To były okrutne wzrosty nie to co teraz.
Jak nic nie dało 13:15 ? Dzięki Twojemu, mojemu i wielu innych ludzi głosom ten oszołom nie ma pełni władzy, nie jest w stanie odrzucić weta prezydenta i dlatego furii dostaje i się wścieka. Uwierz mi, mogło być gorzej gdyby koalicja 13 grudnia dostała większą przewagę w sejmie. Tak to sami się wykończą, co już widać. Żaden rząd nie miał po roku czasu tak słabych notowań.