Oczywiście że się dobiorą i to już nie długo. Po tym jak Bodnar z Tuskiem przetarł szlaki nie będzie żadnej litości.
Ty może i nie, nie wnikam i mam na to wyebane.
Ale dla wielu wiernych to jest interes - wierzą, że poprzez dawanie na tacę uzyskają zbawienie a winy zostaną im odpuszczone.
23:44 owsik ma wille, to oprocentowanie,, mogłoby" zasilić centrum szkoleniowe. Sprzęt medyczny, zbrojenie armii to dwa najbardziej dochodowe interesy w kazdym kraju. Jak taki czysty to dowiemy sie po zmianie władzy. Sepsa zrobi mu rachunek sumienia.
Gdzie ma Owsiak willę?
Ty tak serio 23:44 ? Nie rób z siebie idioty.
17.07 widac po tobie
Ty 10:06
Pocałuj go w d... i sam się weź do roboty "inteligencie".
Tu nie Owsiak jest winny, a każdy rząd będący przy władzy. Obecnie Tusk rzuca społeczeństwu kość niezgody o którą zajadle będziemy między sobą walczyć. Owsiak gdyby tylko mógł stałby się bohaterem narodowym. Kiedy wyciągnął go z kapelusza Tusk podczas powodzi powinien powiedzieć: Słuchaj Donald ja ani moja fundacja nie możemy ciebie i rządu wyręczać. Ja Jurek nie mogę od Państwa przyjąć żadnych pieniędzy by je rozdysponować od tego masz ludzi i urzędy. My owszem zorganizujemy zbiórkę dla powodzian ale ta będzie bez afiszowania się politycznego mojego lub też twojego Donald.
Tusk swoją nienawiścią i szerzeniem jej doprowadza do coraz większego podziału między ludźmi. Osobiście przyznaję że oddałem głos na Koalicję Obywatelską zawierzając złudnie, że będzie lepiej. Zostałem przez ten rok rządów skutecznie wyprowadzony z błędu. Wcale lepiej nie będzie. Tusk jest większym pisiorem niż dziesięciu Kaczyńskich razem wziętych. Nie chcę tu przytaczać danych ile wzrósł rok do roku mój koszt utrzymania mieszkania, mam tu na myśli wszystkie opłaty za czynsz, media itd. Do tego dochodzi wzrost cen żywności, odzieży, leków itd. Zastałem okłamany i oszukany żeby nie powiedzieć okradziony przez tę koalicję mścicieli. To, że mnie tak w trąbę zrobili może bym i przeżył, ale oszukali moje dzieci. Tysiąc złotych dla studenta, akademik za złotówkę, kredyt zero procent, wyższa kwota od podatku to tylko te najważniejsze. Nie daruję tego Tuskowi nawet jakby zaczął załatwiać się złotą kupą. Staram się z całych sił nie używać wulgarnych słów pod adresem tego rządu, a przychodzi to z wielkim trudem. Nie walczcie ze sobą, wszyscy chodzimy do lekarza, na zakupy wszyscy za decyzje, lub raczej ich brak płacimy taką samą cenę. Krajem tym rządzą dyletanci i nic tu się nie zmieniło. To jest małpi gaj, gdzie głowy Państwa krytykują Węgry za udzielenie azylu podejrzanemu złodziejaszkowi - powtarzam podejrzanemu, a z drugiej strony wydają oświadczenie o zapewnieniu wolnego i bezpiecznego udziału zbrodniarzom wojennym z Izraela w obchodach 80. rocznicy wyzwolenia niemieckiego obozu koncentracyjnego i zagłady Auschwitz-Birkenau. Polska pod przywództwem Tuska to kraj drożyzny, kłamstwa, bezprawia i zawiści. Takie są moje wnioski po roku rządów KO i pewien jestem, że tu się już nic nie zmieni na lepiej. Wszystkich bez względu na nasze preferencje polityczne czeka piekło. Ale jak to mawiał jeden gość "Ja wam wójta nie wybierałem".
Dla czego spółka państwowa oddaje pieniądze na WOŚP żeby kupili co trzeba do szpitali skoro jako spółka państwowa może zrobić to sama!? Czegoś tu nie kumam albo chcą żebym nie kumam
Ty masz nie kumać tylko wrzucać hajs do puszek biednych zbierających dzieci na biedne chore dzieci.
Zadajesz pytania Jurasowi? Nie widzisz jak dzieci zbierają a inne dzieci chorują, nie wstyd ci ch.ju jeszcze pytać Jurasa o coś? Jurek zatrzyma na chwilę orkiestrę podczas finału i pokaże palcem właśnie na ciebie, jak się poczujesz xuju wtedy?
Wszyscy dają a ty nie dasz?
12:11 orżnęli nie tylko Ciebie innych też. Niby głosowałem prawilnie i tak nic to nie dało. Gaz i paliwo zdrożało czekam na drugą podwyżkę gazu. Prąd zdrożeje po wyborach. Ledwie wyrabiam z opłatami.
Ja ledwie wyrabiałem w 2022 i 2023 gdy ceny wzrosły najsilniej. To były okrutne wzrosty nie to co teraz.
Jak nic nie dało 13:15 ? Dzięki Twojemu, mojemu i wielu innych ludzi głosom ten oszołom nie ma pełni władzy, nie jest w stanie odrzucić weta prezydenta i dlatego furii dostaje i się wścieka. Uwierz mi, mogło być gorzej gdyby koalicja 13 grudnia dostała większą przewagę w sejmie. Tak to sami się wykończą, co już widać. Żaden rząd nie miał po roku czasu tak słabych notowań.
Gaz codziennie droższy o kilka groszy.
Strona administrowana przez ojca Kingi Gajewskiej nawołuje fanów Jerzego Owsiaka do hejtu!
Facebookowa grupa Solidarni z Jurkiem Owsiakiem, której założycielem i administratorem jest Piotr Gajewski, biznesmen o mrocznej przeszłości, ojciec posłanki Platformy Obywatelskiej Kingi Gajewskiej i teść wiceministra sprawiedliwości Arkadiusza Myrchy, od kilku dni kipi internetową aktywnością. Myliłby się jednak ten, kto podejrzewał, że w ten sposób sympatycy twórcy WOŚP wyrażają swoją radość z okazji zbliżającego się finału zbiórki. Dziś grupa jest czynnie wykorzystywana do przedwyborczego hejtu w związku z nadchodzącymi wyborami prezydenckimi. Jednak Owsiakowi ani jego sympatykom najwyraźniej wcale to nie przeszkadza - po trupach do celu...
Owsiakowi źle z oczu patrzy. Mętny typ.
To pokazał już te faktury,czy nie? Bo kolega pyta...
Czeka w kolejce, a przed nim jest kilkunastu prominentów z PISu i wyznawców tej partii, z ojcem Tadeuszem z Torunia na czele.