Dlaczego oszukuje? Żadna to różnica. I tak 500zł każde dziecko dostanie. Gdzie tu oszustwo? Mnie nie zrobi to różnicy.
Pewnie, że żadna różnica. Tyle tylko, że nic takiego nie jest planowane.
Wszystko jedno czy bony, czy gotówka. Dzieci muszą jeść, trzeba Je ubrać. Czy ktoś pije czy też nie, to i tak dzieciom dzięki choćby tym bonom będzie się lepiej żyło.
11.30 decydowalas sie na dzieci to na nie zarob, nikt nie bedzie sponsorowal twojego nieudacznictwa
Nie rozśmieszaj mnie 13:00. Nieudacznikiem jesteś raczej Ty skoro nie posiadasz dzieci. Nie udław się swoją zazdrością ;)
yhy
Od lutego można będzie składać wnioski na nowy okres, a zazdrośnikom niech dalej żółć się przelewa. Ich fake newsy na nikim normalnym wrażenia nie robią ;)
Linka do tego fake newsa masz wyżej. Potem zapoznaj się z definicją fake news.
W tym linku nie ma nic o 500 plus gościu 11:42. Tam jest o bonie wakacyjnym. Cóż,. kłania Ci się czytanie ze zrozumieniem, widocznie do szkoły było pod górkę. Co do świadczenia wychowawczego (500+ ) linka masz tutaj https://www.infor.pl/prawo/dziecko-i-prawo/500-plus/3624534,Wniosek-o-swiadczenie-500-plus-w-2021-nowe-terminy.html Od lutego będzie można składać wnioski na nowy okres świadczeniowy ;)
No chyba to ty masz problemy ze zrozumiem tekstu pisanego. Tragedia.
"Czy gotówka ze świadczenia 500 plus zostanie zastąpiona bonem?
- To jest wielki, nowy proces, który dokonał się w ramach działań wymuszonych przez covid. Ten kierunek mamy zamiar wykorzystać w szerokim zastosowaniu do naszych działań, a więc pracujemy nad tym i o szczegółach porozmawiamy w niezbyt odległym czasie - odpowiedziała prezeska ZUS."
Od pięciu lat powtarzane są takie fake newsy :) Jak dla mnie może być i w bonach gościu 13:32. Dla takiego zazdrośnika jak Ty i tak nic to nie zmienia, bo te same pieniądze idą z państwa ;) Tak, czy siak, uważaj, żeby żyłka Ci nie pękła. Ja w lutym składam nowy wniosek ;)
Fake newsem to jest wiarygodność prezydenta :D
I? Co z tego wynika? Dadzą mi 1000zł w bonach a z pensji odłożymy i na jedno wychodzi. Gdyby w ogóle zlikwidowali 500+ to byłaby różnica a tak? Jaką różnicę widzisz?
Dokładnie, a bezpłodni i "single", których nikt nie chciał powinni płacić bykowe, żeby było na dzieci te 500+. Mnie to bardzo cieszy. Mimo, że oboje z mężem nieźle zarabiamy to ten dodatkowy tysiąc/mc można dorzucać na konto. Już się uzbierało przez te latka a dzieci jeszcze małe. Współczuję takim jak gość z 13:00, żółcią się udławi z żalu biedaczek.
Ciebie chcial pewnie jakis desperat. Do roboty bo darmowe sie juz konczy nieudacznicy nie potrafiacy zadbac sami o rodziny.
Widzisz, Ją chciał a ciebie nawet desperat nie chciał. Do roboty, ktoś musi zasuwać na te datki.
No trzeba zasuwać, bo chciwość ludzka jest nieograniczona. Dobrze, że ja nich nie robię. Haha
14:41 pazerność ludzka nie zna granic.