Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Już niedługo 500+ w postaci bonów imiennych i na określone cele.

Lepsze bony niż kasa do łapy. Dobry krok w kierunku likwidacji tego gówna.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

O to chodzi, że wcale żadnych bonów nie wprowadzają. Ci co nie mają dzieci tak sobie wymyślają. Niestety nic z tego. Dorzucili do tego jeszcze kasę na wakacje, nie w gotówce, ale jaka to różnica? Ale jak ma być wam lżej to dodam, że mnie wszystko jedno, byleby było to 500+. Czym bony różnią się od gotówki? Ot, taka karta podarunkowa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jest pięknie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 58

Odp.: Już niedługo 500+ w postaci bonów imiennych i na określone cele.

Bon na wakacje testuje system przydzielania i dyatrybujcji bonów. Tak przecież twierdzi prezes ZUS. Pewnie dlatego, że jest brzydka to nie ma dzieci i takie rzeczy wymysla.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Kto jest brzydki? Też tak pomyślałam, że stara panna trolluje na forum i pluje na wszystkich rodziców. Pewnie nie ma też koleżanek, ponieważ mają dzieci i ona ich nienawidzi.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 59

Dokładnie tak gościu 11:43.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 61

Dokładnie, co to za różnica dla mnie czy gotówką czy bon? Nie każdy rodzic pije i pali. Nie ma dla mnie żadnej różnicy czy za zakupy w markecie zapłacę bonem czy z pensji.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja akurat palę, lubię sobie kupić dobry trunek raz na jakiś czas. Zawsze jak będę miała ochotę to sobie kupię, ale póki co nie kupowałam tego za żadne 500+. Dla mnie absolutnie nie ma znaczenia czy bony czy też gotówka. Po prostu 1000zł więcej co mc.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -