Słusznie Schetyna zauważył, że już za 4 lata są następne wybory i oni te wybory wygrają.
Tym czasem PIS świętuje. Brawo PIS!
Bardzo czarny też Wasz humor :(
Brawo PIS! Platfusy znowu gryzą glebę.
Brawo Polska, brawo PIS. Otwieram szampana!!!!
Mówisz o sobie 21:43. TO odpowiem - musisz sam zdecydować:))
PO już rządziło i co wyrządziło hmmm???
Świętujemy. Żadne soki z buraka czy inne farmy trolli nie dały rady nas złamać. Brawo Polacy.
Dokładnie, nie udało się i pewnie się nie uda. Młodsi głosowali na Pis, więc za 4lata powtórka.
„Największym przegranym tych wyborów jest jednak Grzegorz Schetyna. Ten obrzydliwy (używam łagodnego określenia, żeby nie być posądzonym, że go nie lubię) nieudacznik po raz kolejny poniósł klęskę” – skomentował na Facebooku wyniki niedzielnych wyborów parlamentarnych Stefan Niesiołowski.
https://www.tvp.info/44834975/obrzydliwy-nieudacznik-niesiolowski-krytykuje-schetyne
Rozczarowanych reakcji części celebrytów na wygraną Prawa i Sprawiedliwości można było się spodziewać. Ale to, co wczoraj zaserwował na Instagramie Michał Żebrowski, wprawiło w osłupienie nawet najwierniejszych fanów aktora. Michał Żebrowski zaprezentował bowiem taniec, podczas którego wymachuje nagimi pośladkami, i nie tylko... Nagranie opatrzył wymownym komentarzem nawiązującym do wyniku wyborów parlamentarnych.
No i dupa
https://niezalezna.pl/292652-zebrowski-tak-ucieszyl-sie-z-wygranej-pis-ze-zatanczyl-z-golym-zadkiem-wideo
Muszę powiedzieć, że zgadzamy się z Hołdysem w kwestii reakcji Schetyny na przegraną.
Hołdys:
"PiS zrobił z opozycją to, co robi stacja radiowa z nieudaną piosenką. Zmiótł ją z eteru.
Wynik wyborów mnie nie zaskoczył. Co gorsze – nie rozczarował. Może jedynie wywołał refleksję, która dla opozycji nie jest miła – to wszystko. Podczas wieczoru wyborczego tylko raz opadły mi ręce: kiedy usiłujący udawać zwycięzcę Grzegorz Schetyna powiedział „Przed nami kolejne wybory, prezydencie, wygramy je”. Gdy to mówił w chwili porażki zrozumiałem, że nic do niego nie dotarło Że ściskanej w garści żądzy władzy nie wypuści, póki nie zatopi PO całkiem."
Pięknie mu zgasili ten fałszywy uśmiech