A wy co? narzekacie, bo wam kg ziemniaków podrożało?
Minister propagandy zarobi na idiotach
czyli na większości
Reklamują własną głupotę
Taka nowa Polska
Reklamują swoją nieudolność, tylko szkoda ze za nasze pieniądze
Gdyby musiał wydać ze swoich na to, to by obejrzał każdą złotówkę z 10 razy bo oni tacy biedni są , a za to ich żony bardzo majętne panie
Poprzednicy cały budżet kancelarii mieli mniejszy niż to co obecni wydają na same reklamy. Widocznie są pieniądze.
Ciekawe co na to portal na ostro? Tam lubią opisywać wydatki na premie i nagrody... A sorki zapomniałem to ci po właściwej stronie barykady to w porządku.
Unia już sobie odliczyła kary za nie przestrzeganie zasad
A rząd mówił ze nie zapłacimy i basta i ci? Kłamali
To może tak Ziobro z kolegami wyrównają , skoro mówią ze ,, opinie,, UE ich nie dotyczą , oni maja swoje prawo i nikt om nie będzie mówił co maja robic.
Gydybym ja miał takiego pracownika w swojej firmie to by już nie pracowal ale skoro Pinokio uważa ze minister sprawiedliwości i jego świta jest więcej warta, ze nie ma lepszych specjalistów, to może tak jest - ale ja jakoś w to nie wierze
Ale specjalistów to jakość nie widzę w tym rządzie
Sądzę, że patrzysz okiem specjalisty, czy tylko tak Ci się wydaje?
Nie przesadzajcie - przecież pewna baba darła kiedyś japę z mównicy, że im się to po prostu należy. Nie zrozumieliście? im się należy wszystko, a ty podatniku płać na te fanaberie, reklamy, podróże, przekręty i mordę w kubeł.
Darła darła, a i tak pjechala do znienawidzonej UE po euro.
To są właśnie pisowskie standardy. Najbardziej liczy się kasa panie.