Raz słychać że chce na prezydenta Ostrowca startować ,raz że na wójta Bodzechowa.Chyba ma większe szanse na wójta.
11:49. Niektórzy mają chorobliwie zawyżoną samoocenę oraz zerowy poziom samokrytyki i jedynymi osobami, które popierają ich kandydaturę na jakiekolwiek stanowisko są one same:)))
11.49 moze pmsa ma nie wie gdzie startowac
16:04. Znam megalomanów i megalomanki, którzy robią w życiu wszystko, aby startować we wszelkich znaczących wyborach, aby potem w swoim CV napisać "byłem kandydatem w wyborach na......." nie dodając, że był/a kandydatem bez najmniejszych szans:)))
No i świetnie. Bodzechów włączyć do Ostrowca, a panią Monikę wybrać na prezydenta. Panu Murzynowi dziękujemy.
17:27. Kim jest kobieta, o której piszesz i która zawsze tytułowana jest "panią" w przeciwieństwie do innych osób, które nazywane są tu "Kaszuba", "Wrona", "Tusk" itp. i dlaczego znowu jest nachalną "gwiazdą" w wątku o kandydatach PIS na prezydenta miasta, jeśli w innym wątku nazywała siebie "niezależną" i zapierała się jakichkolwiek kontaktów oraz sympatii do PISu? O jej stwierdzeniu, że nie musi się nikomu tłumaczyć, jakie ma wykształcenie, nawet nie wspominajmy. Biedny dr Freud(psychoanalityk) bez przerwy(nawet całe święta) miał ręce pełne roboty z tą ostrowiecką, samozwańczą "gwiazdą" i tak na serio, to o co jej chodzi, bo nie czaję bazy? Ja też mogę tak, jak ona startować wyborach? Jej wolno, choć nic nie znaczy, a mnie nie?Też zgłoszę swoją kandydaturę i wszystkich załatwię:))))))
I świetnie
Kaszuba zbyt powolny. Zanim coś powie wiek mija
z tego co wiem to tylko Żądło jest wystawiany przez PiS.
22:34, żeby nawet na forum coś pisać, to trzeba coś wiedzieć.
Pis do wyborow sie rozleci. Szkoda glosow
Zesrasz się z ciekawości. Zajmij się zlotem
Felka niech wystartuje, bo jak nic nie robi to trolluje na forum jak we wpisie z 17:58
Chyba to oczywiste, że Zbigniew Duda. Ma doświadczenie i wiedzę, już się sprawdził jako starosta, więc nadaje się na prezydenta.
W tej sytuacji w jakiej jest miasto to tylko Duda się sprawdzi
Jak wy boicie się tego Zbigniewa Dudy, jak diabeł święconej wody:)))