Był ktoś z was z dzieckiem w Sandomierzu prywatnie?Zapisy sa dopiero na maj a mi zależy troche wcześniej.MOże ktos ma jakis numer bo w poradni nie chcieli podac.
Najlepiej Zabrze tam są najlepsi specjaliści , też się tam wybieram do prof.Wojnicza.
Z naszą córeczką jeździmy do Kielc do pani dr.Rutkiewicz. Miła babka.Pierwszy raz pojechaliśmy prywatnie,teraz jezdzimy na fundusz.Podaję kom. do pani dr 691606540.Prywatnie przyjmuje tylko w czwartki od 15-18.W pozostałe dni na fundusz.Przyjmuje na ul. 1-go maja 192.Pozdrawiam i życzę córeczce zdrówka.
Dzienx za info ale Ja muszę do tego prof. do Zabrza narazie zbieram informacje i czytam o nim na forach w necie ma bardzo pochlebne opinie.
Moja córka była operowana w Zabrzu,fachowcy w każdym calu,przemili lekarze.Polecam!
Kogo polecicie żeby sie wybrać oczywiście prywatnie w Ostrowcu, żeby zrobił dziecku echo serca? chyba niekoniecznie tylko na takie badanie trzeba poza Ostrowiec jechać?
ja robiłam w kielcach,w ostr chyba nikt nie robi echa dzieciakom
Witam to ja założyłam wątek i byłam w końcu w Sandomierzu prywatnie.NIestety w Ostrowcu nie ma kardiologa dziecięcego ani możliwości wykonania echa serca.Polecam dr Wróbel bardzo fachowa i miła lekarka.Doradzi nie tylko w sprawach z serduszkiem ale i w każdej dziedzinie pediatri.
poważnie? tzn. wiem, że nie ma kardiologa dziecięcego, ale myślałam, że echo serca zrobi każdy kardiolog prywatnie, który ma do tego sprzęt:/
tak jak koleżanka miała u syna problem ze stulejką i w Ostrowcu też nie ma urologa typowo dziecięcego i też dostała skierowanie chyba do Kielc, natomiast prywatnie przynajmniej dwóch urologów przyjmuje u nas dzieci i robi nawet proste zabiegi w gabinetach właśnie dzieciakom, natomiast na fundusz nie.
Dziwne to wszystko, żeby z takimi błachymi badaniami trzeba jeździć do innych miast, przecież to zwykłe USG to echo , tyle, że serca:/
Ehhh...
u kogo pani była w Opatowie
Ja jako dziecko jezdziłam z rodzicami do Sandomierza do dr Wróbel, polecam ;)
Jak jest dobry kardiolog to zrobi, ale jak się trafi na beznadziejnego to i u dorosłego nie potrafi dobrze odczytać, trzeba by z lekarzem rozmawiać czy sie podejmie i wybierać w tych najlepszych w Ostrowcu np. własnie Maliszewskiego. Można spróbować, może zrobi, wiadomo jak cos poważnego to sam pewnie skieruje gdzieś dalej, ale jesli chodzi o zwykłe echo takie kontrolne to może...