Prezydent spotkał się z Mentzenem. Wiadomo, o czym rozmawiali
https://www.tysol.pl/a137216-prezydent-spotkal-sie-z-mentzenem-wiadomo-o-czym-rozmawiali
Och...........................Karol.Jesteś fantastyczny Fistaszku.I taki Patriota,Wielki Patriota.A ile on ma wzrostu?Im wyższy wzrost,tym więcej patriotyzmu.Tak jak cukru w cukrze.
Przypuszczam, że nie do końca, i bez swojej winy, rozumiesz znaczenie niektórych słów, których używasz, gdyż genetycznie są Ci obce.
Ale kosmopolityzm nie jest zbrodnią i też jest dla ludzi, byleby kosmopolici stosowali się do reguł panujących na danym terytorium. Dlatego staram się ich zrozumieć, choć od kilkunastu miesięcy obserwuję ich agresywne przeginanie pały.
A co ma uwielbianie Karola do kosmopolityzmu?
Właśnie nie wiem.To może wytłumaczysz.Ten twój wywód jest bez sensu,no chyba,że już coś było brane.
Co to znaczy agresywne przeginanie pały?
Najlepszy z kandydatów. Taka prawda!
Duda wspiera Mentzena. Chociaż obaj mówią że Prezydent powinien być bezstronny.
Ale czyny nie słowa. A te wskazują jasno. PiS wstydzi się kandydata, ale głosować karze
Dziwiło czemu słownik podpowiada mi "karzeł", kiedy piszę w wątku. Zamyśliłem się że to pewnie jakaś podpucha ze strony algorytmów słownika.
To uśpiło mi czujność i skasowałem ostatnią literę.
No właśnie, bo karze, to prokuratura aresztami wydobywczymi, przeginając pałę.
Trzaskowski też nie jest wysoki. Może karzeł to o nim.
Na pewno 18:05. Dlatego w butach na koturnie chodzi dupiarz.
A Kaczyński ..........................też przegina,że się tak wyrażę .....pałe?Sorki,ale tak do końca to nie wiem,czy on w ogóle ma....
Bardzo śmieszne. Ale z pewnością ma głębokie poczucie patriotyzmu.
Głębokie to on ma gardło,bo bardzo krzyczy.I ten jego slodki śmiech.No ale taka jest domena najmądrzejszego człowieka,sam tak prezes powiedział,że jest najmądrzejszy.Nagrało się.
Może tak było, ale gdybyś chciał pokazać, że to Ty jesteś mądrzejszy (politycznie) od niego, to ... życzę powodzenia.
Ja oceniam polityka nie po słowach, tylko po czynach wynikających ze spełniania zobowiązań przedwyborczych.