Chcesz się bić? Poważnie? Nawołujesz konfrontacji? Jakiej?
Prezydent spotkał się z Mentzenem. Wiadomo, o czym rozmawiali
https://www.tysol.pl/a137216-prezydent-spotkal-sie-z-mentzenem-wiadomo-o-czym-rozmawiali
Och...........................Karol.Jesteś fantastyczny Fistaszku.I taki Patriota,Wielki Patriota.A ile on ma wzrostu?Im wyższy wzrost,tym więcej patriotyzmu.Tak jak cukru w cukrze.
Przypuszczam, że nie do końca, i bez swojej winy, rozumiesz znaczenie niektórych słów, których używasz, gdyż genetycznie są Ci obce.
Ale kosmopolityzm nie jest zbrodnią i też jest dla ludzi, byleby kosmopolici stosowali się do reguł panujących na danym terytorium. Dlatego staram się ich zrozumieć, choć od kilkunastu miesięcy obserwuję ich agresywne przeginanie pały.
A co ma uwielbianie Karola do kosmopolityzmu?
Właśnie nie wiem.To może wytłumaczysz.Ten twój wywód jest bez sensu,no chyba,że już coś było brane.
Co to znaczy agresywne przeginanie pały?
Najlepszy z kandydatów. Taka prawda!
Duda wspiera Mentzena. Chociaż obaj mówią że Prezydent powinien być bezstronny.
Ale czyny nie słowa. A te wskazują jasno. PiS wstydzi się kandydata, ale głosować karze
Dziwiło czemu słownik podpowiada mi "karzeł", kiedy piszę w wątku. Zamyśliłem się że to pewnie jakaś podpucha ze strony algorytmów słownika.
To uśpiło mi czujność i skasowałem ostatnią literę.
No właśnie, bo karze, to prokuratura aresztami wydobywczymi, przeginając pałę.
Trzaskowski też nie jest wysoki. Może karzeł to o nim.
Na pewno 18:05. Dlatego w butach na koturnie chodzi dupiarz.
A Kaczyński ..........................też przegina,że się tak wyrażę .....pałe?Sorki,ale tak do końca to nie wiem,czy on w ogóle ma....
Bardzo śmieszne. Ale z pewnością ma głębokie poczucie patriotyzmu.