Protest garstki przewidujących ludzi, przeciwko poczynaniom innej całościowej garstki, która trzęsie Europą. To co będzie jak ta garstka świadomych zagrożenia urośnie w garść?
Było około trzech tysięcy ludzi, to nie jest garstka 14:31. Z protestu na protest będzie nad coraz więcej. Polacy sami zablokują granicę z Niemcami skoro poddańczy rząd nic nie robi w tym kierunku. Żarty się skończyły. Karol Nawrocki Prezydentem Polski.
14:55. Bu ha ha z czym do ludzi? Musiałby się drugi raz urodzić.
A Trzaskowski lepszy? W czym? Dobrze, że się urodził, bo każde życie jest bezcenne, ale ten pan jednak odnalazł się w roli marionetki (Bu ha ha ha ha, Bu ha ha ha ha) swoich opiekunów, którzy cenią sobie jego zarządcze nieróbstwo, aby z tylnego siedzenia mogli spokojnie kręcić lody, w szczególności na warszawskim rynku kamienicznym.
A warszawiaków w takim strzyżeniu trzeba wspierać, bo tak wybrali i niech tak zostanie, ale my tak się nie damy.
18:54. Widzę towarzyszu, że u was genów nie da się oszukać i dlatego, piszecie towarzyszu "ale my tak się nie damy":-). Macie towarzyszu rację, nie dajcie się:-)
Widzę, że komusze skojarzenia masz wrodzone. Bo u was „Wy”, to było – obywatelu (tak bywa, jak ktoś uczy się języka dla siebie obcego i myli l.poj. z l.mn.), u nas „My”, to Naród.
No to się zdziwisz 18:03.
19:01. Ja już jestem zdziwiony, jak można być tak ubezwłasnowolnionym, bo "wuc" tak kazał i naiwnym, aby wierzyć w zwycięstwo najsłabszego ze wszystkich kandydatów. Ale ciemnota i ślepe poddaństwo.
Ubezwłasnowolniony to jesteś chyba Ty 20:20 i teraz innych postrzegasz swoją miarą. Mnie nikt nie musi kazać, będę głosował na Nawrockiego bo uważam że to dobry wybór. Będę głosował bo chcę i mogę. Trzaskowskiego i Tuska nie trawię, niszczą Polskę więc wybór jest prosty.
14.13 ciekawe czy pojechali nazistowskimi autami na ten protest xdxd
Fajnie że ktoś taki jak Nawrocki pojawił się ostatnio na scenie politycznej. Pasowałby do Konfederacji. Możebw następnym składzie się odnajdzie.
Nawrocki już przekazał poparcie Mentzenowi czy jeszcze zwleka?
Ile trzeba mieć za uszami i jak bardzo się bać, aby posuwać się do tego typu manipulacji? Przypominam ci, że żaden pisowski podnóżek nie ma prawa nazwać siebie Narodem i wypowiadać w imieniu wszystkich Polaków. Zapamiętano, bo nie lubię się powtarzać?Do pisowskiej miernoty z godz. 21:05
Sam zacząłeś(łaś) od ‘wy’, a teraz skomlesz. A tak przy okazji, dlaczego sędziowie Trybunał Konstytucyjnego naszego Narodu są pozbawieni pieniędzy?
Jemu sie wydaje ze jest rasą panów dlatego okresla siebie jako Naród. Ale tylko jak zapomni wziać tabletki