Ha ha ha ale się pisowska szarańcza rzuciła do obrony swoich haniebnych czynów. Tego nie da się wybronić, a skargi i wnioski, w stosownym czasie, składajcie do Św.Piotra. Powodzenia.
Za dzielenie Narodu odpowiedzialna jest koalicja 13 grudnia. To rzeczywiście jest haniebny czyn w jej wykonaniu. W niektórych przypadkach przy pomocy rosji - osiem gwiazdek.
Prawomocne wyroki. Gdzie są?
Pisiory nie rządzą a mają program cela+
Zapomnieliście już że to Morawiecki był nazywany Pinokio?
Zapomnieliście wasze szopki za covidu?
Zapomnieliście że to za waszych czasów zaczęło się rozdawanie naszego uzbrojenia?
Za covidu rząd Morawieckiego się sprawdził, a obecny nie dałby sobie rady 12:12. Ja jestem jedną z tych osób, którym to, co nazwałeś szopką wtedy uratowało życie.
11:40. Widzę, że nie masz pojęcia o procedurach dochodzeniowych i procesach sądowych, to nie zadawaj głupich pytań co pół godziny. Spokojnie, doczekasz się, zapewniam cię.
Znafco prawa,
wyzywanie od złodziei, pisanie zagajając: „złodziejstwo, przekręty i czyny karalne” , to bez wyroków prostackie i chamskie pomawianie, i powinno być równie surowo karane, jak to, czego te pomówienia dotyczą.
Pewnie że się doczekam 12:25. Za to, co robi Tusk z Bodnarem przewidziana jest kara z paragrafu 127kk, najmniej dziesięć lat. Ten rząd najwyżej do majowych wyborów pociągnie, potem przyjdzie sprawiedliwość.
Obronić to się nie da tego co wyrabia Tusk i jego pożal się Boże rząd 17:12.
Ja to bym raczej blokował tego zaburzonego co to kilka razy dziennie wrzuca linki do niezalezna.pl
12:40..pewnie czasy PZPR tobie się przypomniały i chcesz wszystko wokół kontrolować i blokować
Ani PIS ani PO ,czas na zmianę na Konfederację ,bo poprzednicy już byli i nic tylko pogłębiają Polskę.
Myślcie teraz na tych wyborach.
Dorosłość to niby przyzwolenie na kolejne wałki polityków?
Ogarnij się
Dorosłość to WPUŚĆCIE MNIE DO POLITYKI BO JESZCZE TAM NIE BYŁEM! Obiecuję że nie powywracam stolików.
Lepsze, zagłosujcie na mnie bo mam już doświadczenie jak zgarniać pod siebie i pod zwierzchników z Brukseli