Czemu ma iść na debatę z kimś kto ma o połowę niższe poparcie? Szanujmy się
Wczoraj w Końskich dr Karol Nawrocki wezwał na debate przedwyborczą swojego przeciwnika Rafała Trzaskowskiego. Jak pamietamy, 5 lat temu Trzaskowski stchórzył i nie przyjechał na debate z prezydentem Andrzejem Duda do Końskich. Czy teraz też tak będzie, bo wczoraj pytany bardzo kluczył z odpowiedzią i widać było lęk u tego chłopca z siwizną na skroniach.
Może ma kompleksy związane ze wzrostem?
Byłem..bardzo fajny facet..bez buty arogancji a najważniejsze że Polak więc decyzja zapadła..acha i przekazałem to swoim dzieciom że dzięki niemu nie będą musieli tyrać w niewolniczej pracy u Pana Niemca jak to ja robiłem ,mój ojciec i dziadek.
R.Trzaskowski miałby problem z obroną Zielonego Ładu, klepniętego w głosowaniu w UE przez D.Tuska i jego zauszników.
Zielony ład to sprawa PiS, a nie Tuska . Proszę przypomnieć sobie europosła Wojciechowskiego z PiS jak wychwalał zielony ład w telewizji. Prawdy nie oszukasz.
Na debatę to może sobie iść z równym sobie. Doktorek może pogadać sobie z drugim doktorkiem. A nawet trzecim.
Tylko jakoś tak mało rozmowni są jak ich największa telewizja w polsce zaprasza.
07:29 Pisać o kompleksach związanych ze wzrostem, to duża odwaga. Można się niektórym ostro narazić:-)
Sondaż a wyniki wyborów to dwie różne sprawy.
08:34; największa telewizja w Polsce dziś to TV REPUBLIKA!!!
Gościu 08:31 gdyby te wszystkie kłamstwa, które Trzaskowski wypowiedział w tej kampanii i przed, przepoczwarzając się w prawicowca wytknął mu Karol Nawrocki, to z takiej debaty wyszedłby niezły kabaret.
Komorowski też tak myślał 07:12 i przegrał z Dudą. Pycha kroczy przed upadkiem a kto ufa sondażom, ten przegrywa. Tak samo zresztą było w 2005 roku, gdy Tusk przegrał z Lechem Kaczyńskim. Tak więc, więcej pokory.
6.55 zamknij düpe faszysto
Ten buraczany świrek z 09:09 to kulturalny elektorat Trzaskowskiego.
Nie wolno głosować na tęczowego Rafała bo on wywodzi się z partii która zdradziła Polskę.
Byłem pod hutą bardzo mała garstka ludzi przyszła na spotkanie
Reszta to zdrajcy
Patrzac na zdjecia ze spotkan z Nawrockim to w wiekszosci elektorat o plebejskim ryju bez cienia intelektu, pewnie 70% po podstawowce jak u Dudy