Zasługi Trzaskowskiego to: słynna już strefa relaksu z drewnianych palet przy Pl. Bankowym za 1 mln. zł ; kibel za 650 tys. zł z trocinową do niego dróżką za 10 rys. zł, zwany gabinetem owalnym, Muzeum Sztuki Współczesnej ukierunkowanym na lewackie ideologie i deprawacje młodzieży no i ośmiogwiazdkowy Campus wspierany finansowo przez niemieckie organizacje i Sorosa.
Na jednej z campusowych dyskotek z udziałem czołowych posłów PO zgromadzona młodzież RYCZAŁA: jedna strona sceny "j...ć" druga strona odpowiadała "PIS".
p.s. tak w ogóle to założcie sobie giertychowo-buraczani wątek o Trzaskowskim, żeby tu nie śmiecić.
Tylko dr Karol!
To nie jest twoja sekta, to nie usiłuj tu rządzić. Za nisko siedzisz Misiu.
Wypad z tęczowym dupiarzem. Tylko Karol Nawrocki.
Nie znam żadnej sekty 12:24. Po prostu wierzę w ludzi, wierzę, że nie oddadzą Polski Tuskowi bo byłaby to tragedia. Pokonamy to zło, które cieniem położyło się na Polsce. Karol Nawrocki, zwyciężymy. Czołem wielkiej Polsce.
Ha ha ale niektórym wali w dekiel. Czołem!
Popieram gościu 15:53:)
Czołem w ścianę raczej.
Zaden czopek co ma kontakty z neonazistami nie bedzie Prezydentem tego kraju, w maju ostateczny koniec dyktatury kaczenki, won
A potem rozliczyć i powsadzać na długie lata tych panów i panie . Oczywiście partie zdelegalizować
Rozliczyć, to najpierw trzeba Balcerowicza i całą jego mentalną ferajnę za złodziejską prywatyzację, a nie jakieś żałowanie róż, gdy spłonęły lasy, a teraz ma płonąć to, co zostało i młodniki. Zbrodnie gospodarcze przeciw naszemu Narodowi nie przedawnią się.
Znów poprawiam po eunuchach.
Każdy byle nie Braun i Mentzen
Wygra Polak..ekipa wysłanników już to wie dlatego tak zajadle atakuje
18:19
Wygra Braun! Jeden godny do tego stanowiska.
Niepokojące informacje! Specjalny zespół w ABW dostał dziwne zlecenie dotyczące wyborów.
„W ABW został powołany taki specjalny zespół, który zawsze na czas wyborów był powoływany i miał w sposób specjalny podchodzić do zabezpieczenia Polski w okresie wyborczym. I teraz, dzisiaj, ten zespół dostaje dziwne zlecenia, między innymi takie, że miał wejść w kontakt z z rumuńskimi swoimi odpowiednikami(…). Miał odpytać rumuńską służbę o to, jakie materiały były wystarczające dla sądu konstytucyjnego w Rumunii, że on podjął decyzję o unieważnieniu wyborów”
https://wpolityce.pl/polityka/725098-niepokojace-informacje-dziwne-zlecenie-dla-abw-ws-wyborow