No. Próg wejścia.
[ Konfederacja Korony Polskiej ]: 28 marca 2025 Grzegorz Braun - Afera Podkarpacka; remont pasa w Jasionce; debata w TVP https://www.youtube.com/watch?v=KuyQXIz596Q
Lokalne pachołki PiSu w reżimowej lokalnej prywatnej telewizyjce propagandowej:
Korwin-Mikke: PiS to komuniści
Nawrocki zapowiada referendum ws. reformy wymiaru sprawiedliwości. "Jeśli politycy nie dogadają się, to my, Polacy, zdecydujemy".
Co Cię śmieszy 16:10? Gimbaza jesteś?
Tak cię bawią areszty wydobywcze? Pomyśl, choć mam wrażenie że to trudne, jak jutro przyjdą do ciebie to do kogo się odwołasz?
PiS stosował areszty wydobywcze choćby wobec naszego Prezydenta.
Robili to masowo w całym kraju
Roman Giertych: List do uczciwych pisowców.
Szanowni Państwo!
Mimo, że kojarzycie mnie jako swego największego wroga chciałbym Wam powiedzieć, że po ponad roku funkcjonowania Zespołu ds. Rozliczenia PiS stwierdzam, że pomimo bardzo głębokiego skorumpowania środowiska partii pana Kaczyńskiego istnieją w niej ludzie, którzy niczego nie ukradli, nie przywłaszczyli, żadnych fikcyjnych posad nie przyjmowali, ani niczego nielegalnego nie załatwiali. Są tacy. Najczęściej byli oni na marginesie PiS, ale nawet w klubie poselskim znajdują sie takie osoby.
Chciałbym Państwa prosić, abyście szeroko otworzyli oczy. Zobaczcie co się dzieje. Każdego dnia pojawiają się coraz liczniejsze dowody, że kierownictwo waszej partii na czele z Kaczyńskim, Morawieckim i Ziobro funkcjonowało w ramach różnorakich grup przestępczych, których celem było okradanie naszego kraju. Budowali oni różne systemy wyprowadzania pieniędzy, albo pozwalali je budować innym po to, aby pozyskać ich wdzięczność i uzależnić o siebie. Fundusz Sprawiedliwości, Agencja Rezerw Strategicznych, NCBiR, PCK i setki innych podmiotów, funduszy, spółek służyło jako wehikuł do budowania pozycji finansowej dla osób i poszczególnych środowisk politycznych. Duża część z państwa była tylko kwiatkiem do kożucha dla tej grabieży. Ich działanie było połączone z ostentacyjną pobożnością mimo tego, że większość z tych osób miała tyle wspólnego z chrześcijaństwem co prezes PiS z rodzinami wielodzietnymi. Kłamcy, oszczercy, zbrodniarze sądowi, przemocowcy, podsłuchiwacze, fałszywi oskarżyciele, zwyczajni przaśni złodzieje, przekręciarze i oszuści kiwali się z równie obłudnym dyrektorem Radia Maryja w takt muzyki na jego pseudokatolickich spędach. Dzisiaj ci sami widząc ujawnianie ich czynów zarzucają dokładnie to wszystko co robili tym, którzy ich chcą rozliczać. Straszą, wyzywają, grożą, znieważają. W ciągu ostatnich dni zostałem wielokrotnie nazwany mordercą, bydlakiem, psychopatą, czy zdemoralizowanym człowiekiem przez najważniejszych polityków PiS, tylko z tego powodu, że prowadzę jako adwokat sprawę przeciwko Jarosławowi Kaczyńskiemu i ośmieliłem się reprezentować męża jego kuzynki. Stres Barbary Skrzypek próbują przypisać wszystkim tylko nie prawdziwemu sprawcy, który nie zapłacił za pracę swego powinowatego i wyłudził 50 tysięcy.
Na kandydata na Prezydenta RP J. Kaczyński dał wam kogoś, kto ma lepsze kontakty w półświatku przestępczym niż w polityce. On ma być waszym sztandarem. Zastanówcie się, czy przypadkiem nie jesteście wykorzystywani przez tych aferzystów.
Polsce potrzebna normalna opozycja. Ci którzy dzisiaj jej przewodzą najwyżej mogą marzyć o azylu na Węgrzech.
Gorąco Was zachęcam uwolnijcie się z tego chorego układu! Polska potrzebuje każdego uczciwego obywatela.
10:19; Ha ha ha "Polska potrzebuje każdego uczciwego obywatela." - takiego jak Roman Giertych:))
Kolejny odcinek serialu #aferaPolnordu dziś o godz. 18.30: https://youtu.be/hIraRW4uh0Y?si=DUKyn60g6R8XQEWJ
Ścierpła mi skóra, gdy usłyszałem zapowiedź, że Roman Giertych będzie domagał się odszkodowania od Skarbu Państwa za śledztwo przeciw niemu w sprawie Polnordu. Ucieczka do Włoch z pewnością sporo go kosztowała.
Ponieważ lubelska prokuratura wszystko utajnia, włącznie z treścią postanowienia o umorzeniu śledztwa, postanowiłem pozwać prokuraturę. To jedyna możliwość, aby aferze Polnordu wreszcie przyjrzał się niezawisły sąd. I aby przypomnieć śledczym, ze mamy w Polsce prawo prasowe i ustawę o dostępie do informacji publicznej.
Nowy film z serii #pralniaRomana dziś o godz. 18.30.
#media #Polnord
Teraz wrzuc coś z You Tuba na temat setek pisowskich aferzystów i złodziei. Czekamy.
Jak ten człowiek śmie pisać takie rzeczy. Na niego czeka cela i prędzej czy później się doczeka. Omdlenie już nie pomoże temu hipikrycie.
Hipokryta omdleusz. Won!
Wielki szacunek za odwagę i nieustępliwość dla dziennikarza śledczego Leszka Kraskowskiego.
Wybory 18 maja to referendum za odrzuceniem rządu Tuska i m. innymi takich jak Giertych.
Karol Nawrocki Prezydentem Polski. Wszyscy patrioci 18 maja pokażą swoją siłę. Rozgonimy reżim tfffuskowy.
No być może nie. Przez kilkanaście lat jak obserwuję politykę to osobiście nie widzę różnicy między PO i PiS.
Tej różnicy nie ma nawet w subtelności.
Jedynym rozwiązaniem może być Mentzen i Konfederacja
Karol Nawrocki - TAK TAK TAK !!!
Premier Olszewski w słynnym przemówieniu 4 czerwca 1992 mówił "dziś stawką w tej grze jest pewien obraz Polski. (...)Tu już nie chodzi o to jaka będzie Polska, ale CZYJA ONA będzie!". Nigdy dotąd te słowa nie były tak aktualne jak dziś.
Polacy - to czas najwyższy zagłosować, ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ!