PiS jedzie po Konfederacji jak po burej suce a później myśli że zagłosują na nich.
5 lat temu głosowali na Trzaskowskiego. I teraz mam nadzieję że nie zgłupieli
Ok. 66% pisowców jest skłonnych głosować na Mentzena w drugiej turze.
Ok. 20% konfederatów jest skłonnych głosować na Nawrockiego w drugiej turze.
Tyle w temacie.
Albo ktoś ma prawicowe poglądy i głosuje na Mentzena, Brauna, Nawrockiego, Jakubiaka, albo ma lewicowe poglądy i głosuje na Biejat, rafalalę, Senyszyn.
Tyle w temacie.
Coś Ci powiem w tajemnicy.
Wiesz, że nie liczy się tylko ideologia?
Poglądy to góra 50%.
Mój sąsiad jest ultraprawicowcem.
Czy to oznacza, że byłby najlepszy ze wszystkich prawicowych kandydatów, pomimo, że nie zna tabliczki mnożenia?
Chyba żartujesz! Prędzej zagłosuję na Rafalalę niż na szwaba!
Niedoczekanie! Nie wiem skąd masz takie informacje ale tu w Ostrowcu cały PiS prędzej wybierze Tfuska niż żeby kuce wywrócili stolik.
I tak wybory wygra Mentzen. Jest siła. Polska się budzi. Nadzieja w Sławku. Zobaczcie co się dzieje na jego wiecach.
Nie ma sensu na nieho głosować bo i tak unieważnią wybory. Lepiej na Nawrockiego bo PiS jeszcze w Unii ktoś lubi. A Konfederacja? Co tam, 5 posłów mają? Zaraz hulajnogarz będzie odrzucony. Tylko Nawrocki.
Gościu 22:39; obawiam się, że to ty nie znasz tabliczki mnożenia, ale co gorsze - tumanie - nie znasz polskiej historii.
W maju ostateczne rozwiazanie kwestii pisowskiej!
Tuman to cię zrobił i zostawił w lombardzie.
Polska przeżyła dramatycznie reżim bolszewików ze wschodu. Dziś mamy juz do czynienia z dwoma reżimami.
Bolszewizm zachodu dziś już nie kryje się ze swoimi planami. Zniszczyć prawicę i patriotyzm narodów. Le Pen formalne skazana, ale najwazniejsze, została tez pozbawiona prawa kandydowania na pięć lat, a przecież była czołową kandydatką prawicy we Francji chodzi. W kolejnym kraju brukselski rezim za pomoca swoich liberalno-lewicowych rządów ingeruje w wybory.
Cel - zjednoczenie Europy pod rządami imperialnych Niemiec i Francji.
CZY TEGO POLACY CHCECIE ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko Karol Nawrocki!
Polska przeżyła dramatycznie reżim bolszewików ze wschodu. Dziś mamy juz do czynienia z dwoma reżimami.
Bolszewizm zachodu dziś już nie kryje się ze swoimi planami. Zniszczyć prawicę i patriotyzm narodów. Le Pen formalne skazana, ale najwazniejsze, została tez pozbawiona prawa kandydowania na pięć lat, a przecież była czołową kandydatką prawicy we Francji chodzi. W kolejnym kraju brukselski rezim za pomoca swoich liberalno-lewicowych rządów ingeruje w wybory.
Cel - zjednoczenie Europy pod rządami imperialnych Niemiec i Francji. Krok po kroku.
CZY TEGO POLACY CHCECIE ???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Przekonałeś mnie.
Szanowni, jest mi po ludzku wstyd
Mentzen mi bardziej pasuje. Jest medialny. Jednak Nawrocki ma większe szanse. Jest dylemat. Boję się zmarnować głos na kandydata który nie wejdzie, ale Mentzen jest mi bliższy. I nie wiem co robić.
Mentzen podobno jezdzi po Warszawie czarna wołgą i dzieci łapie.