O szturmowkach nie zapomnijcie towarzysze, na dzisiejsze spotkanie. Będzie lepszy efekt wizualny, sprawiający wrażenie, że jest was więcej niż dwóch.
Do 10:48; załóż sobie wątek o twoim lewackim idolu i nie zaśmiecaj wątku o przyszłym Prezydencie Rzeczpospolitej. Rozumiem, boicie się wątku o Trzaskowskim, bo notowania słabe, więc przyklejacie się tutaj jak kleszcze do .... :
Tak, jak was było czterech podczas gościnnego przyjęcia gościa pod bramą lokalnej firmy bu ha ha ha. Jaka partia taka kultura.
Trzaskowskiemu Ostrowiec jak i Polska mówią NIE. Wystarczy komentarze i reakcje na FB zobaczyć. Ludzie nie chcą zastępcy Tuska, kłamczucha i lesera.
Zależy kto i jakie "miejsca" na tym FB odwiedza. U mnie na odwrót ;)
Na strony fanatyków nie wchodzę. Na wszystkich ogólnodostępnych jest wyśmiewany. Taka jest prawda.
Tylko Karol Nawrocki 10:48.
12:18. Co to kogo obchodzi, na kogo głosują ludzi niepoczytalni, powiedz mi.
No właśnie, coraz więcej osób interesuje, żeby ci niepoczytalni byli w mniejszości i nie dokonali podobnego wyboru jak w ostatnich wyborach parlamentarnych. Wystarczy już tego Muppet Show w wykonaniu tych co przeżyli zwarcie w inkubatorze, czy upadek na posadzkę przy porodzie jak np. naleśnik zembaczynski, pizzermeni szczerba & joński, jachira, mdlejacy koń, biejat, jachira, dupiarz, rotacyjny marszałek, tej, której warkocz wcislo, budka w krótkich majtkach i marynarce i jeszcze długo można by wymieniać.
Gangi obcokrajowców terroryzują Polskę. Jak działają przestępcy?
Niepoczytalni to głosują na lewactwo i na szczęście jest ich coraz mniej 12:55. W maju wybierzemy prawicowego prezydenta i powstanie znowu prawicowy rząd. Nie zatrzymasz tego. Druga tura bez bonżura!
12:46. Znowu masz rozdwojenie jaźni(objaw choroby psychicznej).Zmień płytę, bo ciągnie na wymioty po twoich wpisach, tępa dzido:-)
To się wyrzygaj a może wtedy odblokuje ci ten zaślepiony umysł.
12:59. Potwierdzam diagnozę twojego psychiatry, który już od dawna proponuje ci leczenie elektrowst sami na WN. Myślę, że to byłoby skuteczne :-)
Zwolennikom jak i tej nieszczęsnej KOalicji 13 grudnia psychiatra potrzebny od zaraz.
Nie mam żadnego rozdwojenia jaźni 12:54. Nie przypisuj mi swoich jednostek chorobowych. Po raz kolejny bierzesz mnie też za kogoś kim nie jestem, ale teraz się nie dziwię, skoro masz taką przypadłość.
@10:30, to jak to jest: ‘my/wy - mówią’, czy ‘my – mówimy’, a ‘oni/one - mówią’?
Ten "yntelygent" z 10:30, jeszcze tego nie wie. W podstawówce, którą kończy w trybie zaocznym, jeszcze tego nie przerabiali.