13:38. Widzę, że znasz program nauczania w zaocznych podstawówkach, absolwentko tejże "uczelni". Piszesz już doktorat?W waszych kręgach wszystko jest możliwe, nawet doktorat bez matury:)
Musimy pokazać że potrafi nas się zebrać więcej niż na spędach Mentzena. Na 50 tysięczne miasto nie powinno być problemu zebrać się w przynajmniej 3000 osób
O której tęczowy Rafał będzie w Ostrowcu?
Daj spokój 14:25. Aż tylu naiwnych w Ostrowcu nie znajdziesz, pewnie i tak zwiezie swoich jak to ma w zwyczaju. Przeciwnicy też wybierają, w tym ja. Może uda się niewygodne pytanie zadać, kto wie... Póki co w sieci krąży zdjęcie Rafała, którego nie można pokazywać, to jest hit.
Tylko Dr Karol Nawrocki. Uratujmy Polskę, póki jeszcze czas.
14:25. Pisowska prowokacja, jak zwykle niskich lotów. Pod bramą Celsy, to i 5000 tysięcy wielbicieli by się zmieściło, a podczas wizyty "obywatelskiego" kandydata było kilkunastu i był "szał" na cały powiat:) :)
Korki z matmy widocznie potrzebne. Kilkunastu? Zobacz zdjęcia. A może zapytasz ile dzieci biegało na dworze bo hala szkoły na Stawkach się szykowała od rana na Trzaska że świtą?
Nie wiem ile na dworze ale w Ostrowcu mówi się na polu.
16:53, chyba tylko na twoim polu się tak mówi xd
Kandydat obywatelski był przejazdem i pora była wczesna 16:34. Na jego spotkania przychodzą tłumy. Karol Nawrocki będzie Prezydentem Polski.
Tłumy? Ty prawicowych kandydatów mylisz
Lepiej z g...a zrobić skręta,niż z alfonsa prezydenta.Czekam na warczenie prawych i sprawiedliwych.
Szumowski dawaj nasze 100 mln
Po 100 mln idź do kopertnika, tego od śmiercionośnych i nie tylko, kopert.
On nie ma co oddawać.Pisiory nie kradną,tylko Tusk i Trzaskowski.Pisiory są cacy.A ja zagłosuję na Sławka.Niech tym pojebom poodbiera 13,14,800+ i inne socjale.
Tuskniety z 14:25; załóż sobie watek o Trzaskowskim i przestań zmieniać tytuł watku.
Pluć świni w ślepia a ona mówi, że deszcz pada.
Trzaskowskiego na tle tęczy już nie wolno pokazywać. Do wyborów:)
Podsumowując - piękne było dzisiejsze spotkanie w Ostrowcu z przyszłym Prezydentem Polski. OSTROWCZANIE, TAK TRZYMAĆ PRZY URNACH WYBORCZYCH W MAJU!
Podsumowując - wszyscy na wiecu zmieścili się na jednym sektorze hali.
W tym 1/3 organizatorów i policjantów po cywilu.