Chowając flage teczową pokazal że jest jak chorągiewka.Calkowita kompromitacja a przecież promowal lgbt .Jak czuja się Ci ludzie stojący za ta flagą...?
UWAGA! PISdzielscy hakerzy- przestępcy wyłączają internet lub telefon nie pozwalając na pisanie o PISie na tym forum!!!
Co ma pis do np.mojego wpisu jak jestem za Konfederacją,pisze to co bylo w realu i jak to odczułem
Tak się robi z niechcianymi "prezentami" i marnymi, zgranymi prowokacjami. Tonacy brzytwy się chwytają:) Do gościa z godz. 20:34.
20:52..nie wyzywaj bo Polacy to dziś np. PiS a jutro zmienia nazwę ale nigdy nie zmieniają swojego pochodzenia i historii jak robi to (nie użyje)
No no i weź sobie te słowa do serca. Pis to tylko ułamek liczby Polaków i nic też nie może trwać wiecznie, a za swoje czyny trzeba będzie kiedyś odebrać "nagrody".
Agresywnie to zachował się sztab Trzaskowskiego wobec dziennikarza. Sprawa skończy się w sądzie, wyniki obdukcji kwalifikują tą sprawę jako karną. Takiego chcecie prezydenta?
Fatalnie wypadł wczoraj tylko Trzaskowski i to z wielu powodów 09:48. To jego koniec jako kandydata na prezydenta.
"Kampanię Karola Nawrockiego mogła uratować tylko zmiana kandydata."
Lol :)
Ha ha ha teraz to już po "ptokach". "Strateg" wybrał to, co jemu pasowało, a wyznawcom subtelnie pokazał fucka:-)
Po maju rozliczenie afer sasina szumowskiego i reszty
... oraz afery reprywatyzacyjnej w Warszawie, w której zwrócono mieszkanie m.in. 128-latkowi.
(coś jak 140 letni emeryci pobierający emerytury w USA – ten sam sort uczciwych inaczej).
Zgadza się..I wystarczy posłuchać, poczytać rozkradanie Polski:
https://www.facebook.com/InicjatywaPatrioci/videos/996934375825200/
8:55 a może czas rozliczyć tuska za kradzież pieniędzy Polaków z OFE??
żadna kradzież pieniędzy z OFE przez Tuska są na indywidualnych kontach w ZUS i są dziedziczone w przeciwieństwie do złodziejstwa pisiorów ustalili skł.zdr. na 9% i to nie dotarło do szpitali tylko rozpie***li na swoje złodziejskie praktyki