Od sobotniej debaty wyborczej TVP w likwidacji nazywana jest TVP w kompromitacji:)
Znakomite przemówienie Karola Nawrockiego na marszu 1000-lecia. I na koniec Bogurodzica.
Łzy wzruszenia w moich oczach i ludzi stojących obok. Takich chwil się nie zapomina.
A gdzie były władze koalicji 13 grudnia, bo to one powinny te uroczystości organizować?
Widac nie wypada obchodzić rocznic symbolizujących polska państwowość i siłe, jak choćby 500-lecie hołdu pruskiego. Wszak polskość to nienormalność, tak mówił Tusk
https://wpolityce.pl/polityka/726496-relacja-marsz-1000-lecia-krolestwa-polskiego
Lepiej z g...a zrobić skręta,niż z Karola prezydenta.
19:53 - twórczość na miarę wielbiciela Trzaskowskiego:)
Ty zobacz jak się zachowują pisuary.Ile w nich nienawiści ,podłości.Jak słyszę bluzgi na Tuska od niektórych moich prymitywnych sąsiadów,to mnie ciarki przechodzą.Mają tak wypieprzone mózgi,że nawet 80 letni dziadek chciał na spotkaniu z Trzaskowskim użyć przeciwko Niemu gazu pieprzowego.Miałem głosowac na Rafała,ale oddam głos na Sławka.Niech facet wprowadzi drugą sanację,wtedy będziecie dziady w portki srać.
20.12 dlatego pisiory przepierdola kolejny wybory bo nie glosują na kogos tylko przeciw komuś
8 lat okupacji pisu trzeba koniecznie rozliczyc
Przypomnę, że wygrana R. Trzaskowskiego jedynie prawdopodobnie pociągnie za sobą katastrofalną utratę suwerenności Polski. Nie ma powodu do paniki, bo „prognozy nie są przesadnie alarmujące”.
Taaa,
a ja jestem ,,magistrem dziennikarstwa i rzecznikiem K.Nswrocjiego,,
Skąd ci z podu biorą takich ludzi po collegium tumanum?
Albo nie zatrybiłeś, albo dezorientujesz.
21:08. Nie mówiłem, będzie ARMAGIEDON, szczególnie dla pisowców:) :)
Utrata suwerenności nadejdzie tak nieuchronnie, jak ostatnia katastrofalna powódź miała nie nadejść.
Poczytajcie pacyka przygotowania do debaty..haha
Czyli zgadłem. Zero zaskoczenia
20:44 okupacyjny antypolski niemiecki rząd mamy teraz.
Dla tuska 129 paragraf kodeksu karnego.
"W siedzibie PiS ma być przygotowywana lista osób do ułaskawienia dla Karola Nawrockiego, jeśli zostanie prezydentem - informują europosłowie Dariusz Joński i Michał Szczerba. Dodali też, że Nawrocki, zostając kandydatem, musiał podpisać weksle."
To oczywiste że trzeba uwolnić obecnych więźniów politycznych.
tusk już sra w gacie, bo wie że dla niego jest 129 paragraf kodeksu karnego.
Nie wywinie się. Chyba że zdąży uciec do Niemiec.
Więźniów politycznych... I cały dzień będę miał dobry humor :)