Witam wie ktoś ile kosztuje na ten rok karta wędkarska podstawowa wersja
Z brzegu 200, z łódki 215, 230 łódka i górskie z tego co pamiętam. Jak w zeszłym roku płaciłeś, to wpisowe 1 zł bo po 30 kwietnia już , ja od zeszłego roku opłacam w tym trzecim kole Kamienna, opłacam tam i nigdzie indziej na razie nie będę bo jako jedyni chyba coś tu w tym naszym mieście robią, nie dziwię się że inni na oba pozostałe koła wołają że to "beton"......
Tak robią. Oczerniają, ryją doły.
Ludzie od nich odchodzą bo mają bałagan w papierach i zarządzie. Wybierają się niezgodnie z przepisami. Pozdrawiam panią skarbnik ....
Bardzo mila kobieta nie wiem czego jesteś taki uszczypliwy
A jeśli w ubiegłym roku nie płaciłem karty to ile razem i czy ktos chodzi na staw na hucie sa tam jeszcze jakieś ryby nadzieniem ja nie biorę tylko fotka i do wody róbmy tak wszyscu
Karta wędkarska 10 zł i masz ją na całe życie.
tak mam karte wyrobilem w 2018r ale ile skladka
Z brzegu 200, z łódki 215, 230 łódka i górskie z tego co pamiętam. Jak w zeszłym roku płaciłeś, to wpisowe 1 zł bo po 30 kwietnia już , ja od zeszłego roku opłacam w tym trzecim kole Kamienna, opłacam tam i nigdzie indziej na razie nie będę bo jako jedyni chyba coś tu w tym naszym mieście robią, nie dziwię się że inni na oba pozostałe koła wołają że to "beton"......
Gość Wczoraj, 20:43 ZgłośOdpowiedz
Karta dan głównych- zjednoczenie okolicznościowe. Poparcie warmińsko- mazurskie rejsy żeglarskie- umowna określona sekunda
Miejscowi nieplaca łowią na Wisle i na Kamiennej i jakie sztuki ciagna bo zerują codziennie,a czym niepowiem:) ryba bierze jak glupia karpie ,leszcze.A wedkarz z karta przyjedzie i nic niewie gdzie usiąść i gdzie rzucić:) a dziadek z ,,leszczokiem" pelna siate wyciaga:)