Gość_b.ostrowiak
Zmarnowałem 20min na przeczytanie tych wypocin, sa one konstruowane o raporty milicji obywatelskiej, statystyki że gdzieś ktoś kogoś, nie ma natomiast żadnych konkretnych aktów oskarżenia pod czyim kolwiek adresem imiennie.
123
Wesołych Świąt.
napij się albo oglądaj Jack Frosta
były ostrowiaku.polityka to była za komuny gadzinówka.Inaczej w tamtych czasach nie miałaby prawa bytu.Ja nie czytałem tego jak123,bo szkoda czasu.Zapytam cie tak czy wiesz kto to był w popiele i diamencie ten sekretarz partii w realu.wajda rezyser ... partii wylansował go jak dobrodusznego dziadzie.a wiesz kto mu strzelił w łeb?I ZA COO!!!!WAJDA WYSMIEWAŁ NASZ PATRIOTYZM W LOTNEJ POKAZUJAC NASZYCH UŁANÓW TNACYCH SZABLA LUFY CZOŁGÓW.nA SŁUPIE TEZ PISAŁO.
Ponad 90% wątku głównie pisanego przez pana Arka jest nie na temat. Temat wątku to "Katastrofa smoleńska" Wiec co ma AK czy BCH do samolotu w którym zginęło kilkadziesiąt osób.
Ale wiąże się z tym jakiś głębszy problem? Tzn. z tym pisaniem "nie na temat"?
NSZ napisał, nawiązując do wątku, post (20 grudnia) o podziale Polaków. Odpisałem, parę osób się przyłączyło do rozmowy. I OK. Cała sprawa smoleńska rozwija się (raczej nieprzypadkowo) w stronę dyskusji kto jest prawdziwym Polakiem a kto zdrajcą. To trend ogólnokrajowy, nic dziwnego że i u nas tak poszło.
Będe kibicował wszystkim tylko nie tej pannie z ...
... wiesniakowic wielkich.
~Kibic@ dzisiaj, 07:57.To o Justynie Kowalczyk.Onet i wirtualna jest pełna takich wpisów.Co tu komentowac.polacy to wredny i wstretny naród.
PODPISZE!!!
~jaan 29 gru 10, 11:24
Tylko bezczesci to swięte dla Polaków miejsce.
~ewa 29 gru 10, 11:27
W zimie nie ma eksmisji na bruk. Na szczęście brat ...
... Jarosław wybudował mieszkanie zastępcze na Powązkach.
~bosman 29 gru 10, 11:28
Kaczyński juz chciał go po cichu zabrać pod pretekstem ...
... ekshumacji, a tak wyjedzie na taczce.
~to tyle 29 gru 10, 11:30
To nawet logiczne!!!
~slo 29 gru 10, 12:25
Kraków to teraz straszny obciach a Wawel to już szerokim ...
... łukiem...Oto wpisy na onecie.Taki popieprzony ten naród polski.Chamski.Nie ma dla was nic świetego.Rozdrapia was kruki i wrony.
Taki chamski ten naród.Jak zaraz po katastrofie to płacz załość ,A teraz.Popieprzony ten naród.
Opinie do: J. Kaczyński na premierze filmu "Mgła"
ten film to wielkie gowno
kladli zwoki Kartofla na ciezarowke bo Maybach rydzyka by nie dojechal przez bloto
ODPOWIEDZ2011-01-10 04:12
~dobra komedia
Liczba wpisów: ?
Na forum od: ?
Jakież to płytkie panie bąk.
2010-12-20, 11:03 Daj spokój!Jeśli winny to za to że jako prezydent złamał zasadę wylotu tylu ważnych ludzi pełniących wysokie stanowiska państwowe jednym samolotem.Procedur nie wolno łamać!
Naród powinien popełnić zbiorowe harakiri
z żalu po Smoleńsku. Wtedy może dopiero
Prezez i Społka byliby zadowoleni.
Ciągle tylko Smoleńsk i Smoleńsk, jakby nikt
inny nie tracił swoich najbliższych i tylko
smutek po ofiarach Tu154 był
najważniejszy i wart uwagi.
Dziwne jest jedno:jeśli o historii zagłady żydów można mówić bez końca,to dlaczego gdy mowa jest o naszej historii,nagle pojawiają się głosy że znów wracamy,że trzeba patrzeć w przyszłość,że to,czy tamto ,przeszło,minęło........
Dajemy się manipulować jak stado owiec,a ty jesteś tego przykładem gościu z 9:18,wybiórcza i TVN zlasowały ci mózg doszczętnie.
Gość_3xnie, przecież obaj macie to samo na myśli, ja tez już mam dosyć tych lamentów