Jako darczyńca przekazał łóżka na konkretny oddział szpitala i tam powinny służyć, państwo chwali się że wydaje miliardy i te drobne datki od fundacji nie mają znaczenia, więc czemu służy to szczucie?
Jak nie rozumiesz o co w tym chodzi to spytaj kogoś mądrzejszego zanim się wygłupisz na forum publicznym.
2mld idzie co roku na tvPiS ile za to można kupić łóżek?
https://www.rp.pl/Kraj/200309450-2-mld-zl-dla-mediow-publicznych-Co-roku-przez-5-lat.html
Ma rację że nie chce dac. Te łóżka mają swoje przeznaczenie bo jak widać rząd woli dac na tv niż sluzbe zdrowia. Dzięki Owsiakowi żyje wiele osób które korzystały z tego sprzetu i wiedzą że na NFZ nie ma co liczyć
to Owsiak te lozka przekazal czy wypozycza i bierze za to kase? bo juz sie pogubilem.
jezeli przekazal szpitalowi to ma g.... do gadania.
jezeli zarabia na wypozyczaniu to prokurator na dziada
Nie powtarzaj się zjebie tylko zasięgnij źródła pisi dudku
Jeżeli potrafisz czytać, to przeczytaj. Ja Owsiaka popieram tu w 100%.
Owsiak to cwaniaczek
Ale tu ma rację.
Powiedz to ludziom, którym uratował życie lub zdrowie.
Dokładnie, podobnie jak Tusk.
Państwo PIS znów na kolanach.
COŚ się rozsypało i już nie działa...
Może tym razem rząd się nie rozsypie przed wyborami jak w 2007, ale kto wie. Cierpliwość ludzka ma swoje granice.
Czy to nie jest chore, zeby jakiś Owsik decydował o tym, jak ma być wykorzystywany sprzęt kupiony za nasze pieniądze w państwowym szpitalu w sytuacji ekstremalnie trudnej jaką jest pandemia!
Żeby mówić - za nasze to coś trzeba od siebie dać a to cecha w większości obca typowemu pisowcowi, jemu się tylko należy.
Owsiak ma rację. Te łóżka są przeznaczone dla chorych na innych oddziałach, na podłogę się tych ludzi przerzuci?
Tyle że dzieci dla których przeznaczone są te łóżka ich w tej chwili nie zajmują.A chorzy na covid ich potrzebują.Więc aby dokopać kaczorowi niech łóżka stoją puste,a covidowcy niech leżą na podłodze.To mówiłem ja.Owsiak wspaniały car i Bóg.
Owsik ode mnie już nie dostanie ani 1 zł !
Na pewno go zaboli, ale żeby nie był stratny to ode mnie dostanie 100zł, żeby pokryć twoje 1zł.