Oceniasz innych według siebie, bo ciągnięcie kasy, to sposób na dostatnie życie księży i przywódców sekt wyznaniowych na koszt naiwniaków?
Darczyńca ma prawo decydować co będzie się działo z darowizną. Państwo twierdzi, że do tej pory w szpitalach było 700 respiratorów a u nich w magazynach kisi się ponoć 2000 + nigdy nie dostarczone przez przemytnika czy kim on tam jest. Czyli może się okazać, że państwowych czeluściach gnije kilka tysięcy łóżek? a jest taki burdel że nikt dokładnie nie wie co państwo ma na stanie?
Państwo chwali się budową szpitali na terenie stadionów i innych miejsc, tylko zastanawia mnie kto je będzie obsługiwał? Sasin z Brudzińskim?
Oby tylko wszyscy przeciwnicy pisiorów pomieścili się na łóżkach Owsiaka.Tacy jesteśmy my Polacy.W imię wojny politycznej wykorzystamy nawet zadysponowanie łóżek w czasie pandemii.Smutne,choć wyjaśnia dlaczego były rozbiory.Kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera.
OŚWIADCZENIE!!
Jestem wieloletnim uczestnikiem WOŚP i nie życzę sobie dysponowania moimi pieniędzmi i przedmiotami za nie kupionymi, przez ludzi, którzy są odpowiedzialni za tragiczną sytuację ochrony zdrowia w Polsce, poprzez własne działanie lub popieranie polityki PISu.
Ja sobie nie życzę aby jakiekolwiek łóżka zajmowały miejsce łóżek,które mogą służyć wszystkim potrzebującym.
Jakimi "moimi"?
Jak dałeś kasę do puszki, to już nie jest to twoja kasa.
Jak rzuciłeś kasę na tacę, to już jest kasa księdza proboszcza, a nie twoja, ani kościoła. Dlatego nie rzucam na tacę, a na WOŚP, będę się składał do końca świata. Leżałem w szpitalu i widziałem, że prawie cały sprzęt specjalistyczny był oznaczony serduszkami WOŚP. Aż się ciepło robiło na sercu. PANIE JURKU, POPIERAM. RZĄD STAĆ NA PREZENTY DLA TVP I OJCA RYDZYKA, A NIE STAĆ NA ŁÓŻKA DLA CHORYCH?
Gościu 23:51 czyli Owsik pozwolił cię leczyć "jego" sprzętem? Mialeś szczęście:)
07:43. Ty tak zawsze, jak tylko otworzysz oczy natychmiast zaczynasz sączyć jad?Musisz mieć duże nadwyżki, ale uważaj, żeby ci na cały dzień starczyło.
Łóżka przeznaczone dla psychiatrii niech jej pomagają - widać było obrazek jak dzieci leżą na korytarzach na materacach
Nie znacie sytuacji to nie pyskujecie
Ludzi w szpitalach jest wielu potrzebujących i nie tylko na COVID
To co wszystkich wypisać i przeznaczyć łóżka na COVID?
Jako "sponsor" tych łóżek w 100% popieram decyzję Pana Owsiaka
Cel zbiórki był konkretny i ja jako jeden z (bardzo licznych) darczyńców nie zgadzam się na zmianę założonych (przed zbiorką) celów
Oprócz ludzi chorych na covid jest tysiące chorych na inne schorzenia
Mamy ich "spisać na straty " bo covid ????
To, że zmieniasz gościu treść wątku to świadczy o forsowaniu przez ciebie do opinii publicznej obłudy i zakłamania.
Olaboga, świat sie zatrzyma, bo Owsiak ma COVID:)