14:33-pomyliles stacje!!!!! Piszesz o TVPIS telewizji dla ciemnego ludu jak powiedział Kurski!!!!! Dziennikarskie śmieci tam właśnie są!!!! Bo żadna niezależna stacja ich nie zatrudni! Kurski wie dla kogo robi telewizje i potrzebni są mu dziennikarze, którzy kłamią, plują jadem na opozycję i wszystkich którzy zagrażają guru.!!!!!!! To wszystko dla kasy!!!!! OBRZYDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Za to dziennikarka ogórek powiewa rzetelnością dziennikarską
14:27. Widać, że nie masz zielonego pojęcia o PR i reklamie, ale jakoś zupełnie się nie dziwię, bo ty nie masz pojęcia o niczym, a na chama usiłujesz udawać intelektualistkę;);)
14:35. W "niezależnej" nie było nic adekwatnego do poziomu twojego umysłu?"Niezłomni.com" też ten sam sort, czyli wszystko u ciebie w normie;);)
14:38 liczą się tylko twoje media TVN GW ONET FAKT ---sprali ci to coś w głowie
Największa pralnia umysłów, to TVPis. Obserwując twoje wpisy namacalnie widać jej skuteczność.
Oj tam, oj tam, kto by się przejmował tym, komu ufa jakiś oszołom?
Jakże komiczna jest 'Stokotka', gdy swoje programy rozpoczyna od:
"TVN wolne media".
Chociaż .... wolne od polskości są one.
15:38. Ja nie uznaję TVPIS i nie oglądam, a ty widocznie oglądasz TVN, bo wiesz, co kto tam mówi na powitanie. To jak to jest z tobą? Masz rozdwojenie jaźni?
15:17-wiemy, że jest to telewizja dla ciemnego ludu jak powiedział Kurski,prezes TVP!!! Albo telewizja reżimowa,propagandowa ale nie publiczna!!!! Zresztą Piotrowicz powiedział kiedyś, że mają świadomość, że przekaz w tej telewizji może razić inteligencję niektórych osób ale chcemy żeby dotarła do największej ilości osób!!!!!! Dla mnie to wystarczy!!!! Ale tego nie powiedzą ci w TVPIS!!!!!!!!! A ty dalej upajaj się nienawiścią,jadem który sączy się całą dobę, propagandą sukcesu rządu, kłamstwem!!!!!!! I jeszcze jedno:: transmisja z obrad sejmu najczęściej nie jest transmitowana na żywo!!!!!!! I wszystko co obciąża PIS nie jest pokazane w TVPIS!!!!!! A wy dalej wierzcie w kłamstwa, bo tak wygodniej sy żyje!!!!!!
15:49. O Twoich rewelacjach wiemy wszyscy od dawna i osobiście jestem podobnego zdania, to po co tyle tych wykrzykników w Twojej wypowiedzi? Skąd taka frustracja, jeśli temat nienowy i wałkowany na okrągło?
Kiedyś przez diabła nie jadłem 3 dni .. byłem w piekle i konałem z głodu i bólu
Diabeł i jego syn nie dawali mi nic do jedzenia. Zamykali mnie w gorącej klatce i wrzucali bomby