Kwaśniewski powiedział prawde o nim: "Jest rudy i mściwy".
Przypomnij nam, co o Kaczyńskim powiedział jego własny ojciec?
Zapomniałem, że żyjecie w alternatywnym wymiarze.
Zostaw ojca Pana Kaczyńskiego w spokoju
NIgdy! Musielibyście przestać oglądać TV, a to bardzo trudne
Brawo Kaziu i mlMniek! zawsze pod prąd i zgodnie ze swoim sumieniem ! komuna też ich nie złamała, ta stara jak i nowa dopiero nadchodząca też ich nie złamie!
Też tak myślę gościu 07:18. Żal tylko patrzeć na młodych celebrytów i pseudo artystów, dla których duża kasa i botox wystarczą.
Jakieś dinozaury. Ktoś jeszcze tego słucha?
Wielu nawet młodych słucha bo to ostatni prawdziwi artyści, a nie cwelebryci których słuchasz.
Żartujesz?
Trzeba być tempym ślepym aby nie rozróżnić w czyim to interesie poróżnienie Polaków
. Nie ma podwórkowej polityki a globalna..walka o Ukrainę jako kraj przyszłych konsumentów i kontrolowany rynek bo polska już kupiona
Różnica między Kaczyńskim a Tuskiem to taka że ten pierwszy chciał kontrolować mafie polską a drugi to jest.. ale kontrolowany przez mafie Korpo
Do wpisu z g 9 42
Pełna
zgoda
Już kilku kongresmenów USA piszą do bidena o tym ,żeby ,, pozwolić " Polscer na zestrzeliwanie rosyjskich rakiet nad Ukrainą
Czyli chcą wciągnąć Nas w ta wojnę?
Wara od takich
Szacun dla Kazika i Muńka. Stare pokolenie artystów ma jeszcze jakiś kręgosłup. Pamietają czasy PRL-u
Von z KO( Kraść Oszukiwać) czyli gdzie tylko się da i kiedy tylko się da!!!
Będzie nowy dyrektor Instytutu Pileckiego. Jego motto? Reparacje się Polsce nie należą
Moje odwołanie trwało dwie minuty - to słowa Magdaleny Gawin, byłej dyrektor Instytutu Pileckiego, której koalicja 13 grudnia pozbyła się w kwietniu br. Na stanowisko przymierzany jest teraz prof. Krzysztof Ruchniewicz. Co historyk sądzi o procesie dochodzenia zadośćuczynienia od Niemiec? Że to „partyjna kampania reparacyjna PiS”.