W wawie koło stadionu jest pyszny. Zapraszam!
na Sienkiewicza najlepszy
telefon 412771380
ten z baraniny kosztuje od 5-10pln w zależności od zestawu.
Nieprawda, że kebab na Sienkiewicza najlepszy, ten co to napisał, chyba nigdy nie jadł prawdziwego kebabu. Nie wstydzą się nazywć to coś co dają kebab! Nie mówiąc już o jkiejś dziwnej mieszance tłuszczowej kupionej w makro i nazywanej baranianą!!! Czy naprawde dajecie się tak oszukiwać? A kolejki u gastrologów, to skąd? Najpierw kupujecie śmieciowe jedzenie, a potem płacicie ogromne sumy lekarzom!
Nie polecam, i nie jestemm z konkurencji! Złości mnie zachwalanie za przeproszeniem czegoś co niewiele ma wspólnego z jedzeniem.
Szkoda, że nie pracuję w Sanepidzie.
Pozdrawiam.
wyobraź sobie Nadia że jadłam prawdziwy kebab i nie w tym mieście
ten na Sienkiewicza jest najlepszy w Ostrowcu, jest on na dowóz też
jadam tam od czasu do czasu i nigdy nie wylądowałam z tego powodu u gastrologa, nie miałam problemów z żołądkiem, ani jakiś rewolucji łazienkowych
czasem człowiek ma ochotę na "śmieciowe" jedzenie i wolę zjeść tam u turka, który wie co robi, niż gdzieś na mieście w tych pseudo kebabach ze skór drobiowych
'Turasy' dobre kebabki robio no, tylko se życzo że ho za dobrego.
jezeli chodzi o kebab to nie polecam tego na Sienkiewicza, jeżeli można nazwać "to" kebabem
prawda jest tak aze te nasze kebaby sa ,,nie prawdziwe,, bo jesli ktos nazywa mielonke ze wszystkiego kebabem z baraniny to ja zycze powodzenia- a prawda jest taka ze tej baraniny moze w tym miesie jes z10% a reszt ato drób wieprzowina itp- jakby był on z baraniny to by pachniał baranina na calegi i ludzi eco nie cierpia jej by omijali taki kebeb z daleka. nie wiem skad ini maj ate kebaby - podejrzewam ze kupuja gotowce z jakiejs hurtowni bo napewno sami nie robia.
ja byłem np w niemczech i tak sam widziąłem jak turek owszem robił trakiego kebaba - bna szpikulec nabijał PŁATY MIESA - tak PŁATY miesa doprawionego na ów szpikulec formujac go jednoczwesnie w pozadany kształt i tobył smak , a to co tutaj sprzedaja to zwykła mielonina i nie zdziwiłbym sie jakby sanepid przebadał ze zaskoczenie byłoby spore co tam w srodku jest.
a pozzatym powinno byc przy menu jakie poleca na tablicy powinien byc podany skląd nmiesa z czegi i ile go jest w tym całym kebebku.
wczoraj jadałam kebaba z braniny u Turka na Sienkiewicza.Nie mogłam spać taki ciężkostrawny.Fakt-dobry.Podobno prawdziwy kebab to taki,który piecze 2 razy-raz jak sie go zjda a 2 jak go wysrywa...
Ja również jadłam kebab z baraniny ten z Sienkiewicza. Po pierwsze jest nie oszukany bo mięsa sporo, po drugie nie maiłam żadnych niestrawności itp. POLECAM