prawda jest tak aze te nasze kebaby sa ,,nie prawdziwe,, bo jesli ktos nazywa mielonke ze wszystkiego kebabem z baraniny to ja zycze powodzenia- a prawda jest taka ze tej baraniny moze w tym miesie jes z10% a reszt ato drób wieprzowina itp- jakby był on z baraniny to by pachniał baranina na calegi i ludzi eco nie cierpia jej by omijali taki kebeb z daleka. nie wiem skad ini maj ate kebaby - podejrzewam ze kupuja gotowce z jakiejs hurtowni bo napewno sami nie robia.
ja byłem np w niemczech i tak sam widziąłem jak turek owszem robił trakiego kebaba - bna szpikulec nabijał PŁATY MIESA - tak PŁATY miesa doprawionego na ów szpikulec formujac go jednoczwesnie w pozadany kształt i tobył smak , a to co tutaj sprzedaja to zwykła mielonina i nie zdziwiłbym sie jakby sanepid przebadał ze zaskoczenie byłoby spore co tam w srodku jest.
a pozzatym powinno byc przy menu jakie poleca na tablicy powinien byc podany skląd nmiesa z czegi i ile go jest w tym całym kebebku.
Koty zaczynaja ginąc pewnie w kebabie kończa
a z mrągwy gdzie można kebaba kupić?