Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Keratynowe prostowanie włosów - gdzie w Ostrowcu?

Ilość postów: 16 | Odsłon: 4472 | Najnowszy post
  • Keratynowe prostowanie włosów - gdzie w Ostrowcu?

Gdzie polecacie zrobic kratynowe prostowanie włosow ? Jaka jest cena +/- za włosy do ramion?

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Keratynowe prostowanie włosów - gdzie w Ostrowcu?

Nie polecam ogólnie takiego zabiegu. Jeżeli masz włosy falowane wystarczy prostować. A jeżeli kręcone to już w ogóle. Będą odrosty kręcone. Włosy będą suche. To tak jak z trwałą babciną na długich włosach.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

dzieki za odpowiedz a tak reklamuja ze włosy beda takie piekne i zdrowe ;)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Również nie polecam, za włosy do ramion zapłaciłam 300 zł + 100 zł za specjalny szampon i odżywka żeby efekt był dłuższy. Miała być na ok 3 miesiące było na ok tydzień.

Gość_xxx
          Zgłoś
          Odpowiedz

Co zrobić, żeby odbudować zniszczone prostowaniem włosy?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W niektorych salonach maja oferty na rozne zabiegi, odnowa, nawilzanie i inne:) najlepiej isc do profesjonalnego salonu na konsultacje:) robi sie serie takich zabiegow a efekty sa super:) a z domowych sposobow to napewno roznego rodzaju maski do wlosow zniszczonych, oslabionych

Gość_Anonimka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Bardzo dziękuję.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Odp.: Keratynowe prostowanie włosów - gdzie w Ostrowcu?

Nakładać oleje na włosy.

Gość_xxx
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

A ja zrobiłam sama w domu, kosmetykami z netu i jestem mega zadowolona. Juz 2 m-ce nie prostuje włosów. A po, używasz szamponu bez silikonów. Poczytaj na necie tam są nazwy np. Szampon z rossmana dla dzieci za 6,5 zł ;)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

I na co to prostowanie keratynowe. Na to trzeba wydać już sporo grosza. Następnie zabiegi odbuduwujące. To jest zarobek niezły dla salonów. A lepiej naprawdę po umyciu siąść te pół godziny i wyprostować te włosy.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Tak robiłam i bardzo się zniszczyły.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Zapraszam do MKeratin, Kielce Sliwackiego 10a, pierwszy salon Keratynowej odbudowy wlosow, dobrze zrobiony zabieg nie niszczy wlosow!!! Ponieważ polega na wprasowaniu keratyny- naturalnego budulca włosa ! Prosze nie mylić z chemicznym prostowaniem wlosow - ktory jest odwrotnością tzw trwałej . Celem Keratynowej odbudowy włosów jes regeneracja, nawilżenie i odbudowa a proste włosy sa efektem ubocznym. Wiec nie moze byc mowy o jakimkolwiek niszczeniu włosow. Zapraszamy . Iwona 703031040 istnieje możliwość wizyty w domu klienta

Gość_Iwona
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

A dodam jeszcze, ze przychodzą do nAs klientki z włosami w kondycji słabej na tyle, ze żaden fryzjer nue chciał sie podjąć pracy z nimi ... Po odbudowie klientki przysyłają zdjęcia i sa mega zadowolone . Włosy sa odbudowane, nawilżone i jedwabiste .

Gość_Iwona
      Zgłoś
      Odpowiedz

Napewno nie polecam salonu galaxy obok hurtowni kosmetycznej na stodolnej , moje włosy podczas zabiegu tak dymiły, że trzeba bylo robic przerwy bo inne klientki nie mogły oddychać, cena 400zl po 3dniach mialam umyc wlosy . Umylam i... kręcone! Efekt 3 dni koszt 400 nie polecam! Za to polecam kupic samemu kosmetyki Ja kupowalam na allegro na 89zl I kolezanka mi robila efrkt byl na 2 tygodnie.

Gość_Jayssy
        Zgłoś
        Odpowiedz

W galaxy kochana takich cen nie ma za keratyne. Ja płaciła 280zl A włosy do pasa i też mam kręcone. Chyba coś wymyslilas . Ja nie narzekam i wrócę tam na wakacje.pozdrawiam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Witam .Ja robie zabieg keratynowy co pol roku .I jestem zadowolona wlosy mam prosciutkie i sie nie pusza i rosna.Pierwszy zabieg utrzymal mi sie rok .Wszystko zalezy od struktury wlosa i stopniu zniszczenia poprzez farbowanie.Robilam zabiegi w Legnicy .Obecnie poszukuje tutaj w Ostrowcu Swietokrzyskim salonu ktory wykona zabieg .Jesli ktos moze mi polecic to z gory bardzo dziekuje .Szukam profesjonalnego salonu .Pozdrawiam.

Gość_Lena.
      Zgłoś
      Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -