Nasza pani prezydent! Wszystkich Polakow!
Nie jednej particular!
I bardzo dobrze, że jest taką szanowaną osobę w świecie i w kraju. Właściwa kandydatka na Prezydenta.
Więcej szacunku mam dla byłego szefa KODu, bo chłop przynajmniej wziął się za uczciwą robotę.
Własnie w Pucku pokazała gdzie ma "wszystkich" Polaków.
Bardzo dobrze się zachowała w Pucku. Konflikty trzeba łagodzić , a nie zaogniać. Brawo Pani Małgorzato!
Ma bardzo wiele charyzmy i jest prawdziwa, a nie fałszywa i zakłamana.Pani Kidawa naszym Prezydentem.
To ze jest prawdziwa nie ulega wątpliwości,pokazała to w Pucku.
Cieszyła się z zadymy jak dziecko cukierkiem a 17:45 twierdzi ze łagodziła.Masz tupet.
Ale to nie ona krzyczała z mównicy"KANALIE, ZDRADZIECKIE MORDY, MORDERCY, KOMUNIŚCI I ZŁODZIEJE,DRUGI SORT"? Przypomnij mi kto jest autorem cytowanych słów?Jak to się ma do hipokryzji nawoływanie do jedności w narodzie?W MAJU FUCK DLA PIS!
Nie krzycz,skoro sie uważasz za gorszy sort złodzieja,morderce,komuniste to twój problem bo to do takich mówił Kaczyński,który nie jest kandydatem na prezydenta.A jak jestes zmanipulowany świadczy ten filmik,jak obejrzysz to powiedz mi w którym momencie tego wywiadu poczułeś sie gorszym sortem.
https://www.youtube.com/watch?v=SKFgVD2KGXw