14:36. DOSKONAŁE!!! Odeszli najlepsi, tacy Jak mistrz Młynarski, a następców nie widać.
Doceniając pióro mistrza Młynarskiego Wina Tuska jest słabym, żeby nie powiedzieć głupawym wierszykiem.
"Polska to kolonia ruska – wina Tuska." ??? - kolonia niemiecka i to z przyczyny Tuska.
"A dlaczego Panie święty ten mój wierszyk nie ma puenty?
W miejsce puenty mgła i pustka – wina Tuska." - nie wiem dlaczego ktoś Taki kpi, na wzór opozycyjnej gawiedzi z katastrofy smoleńskiej. Chyba wiek zrobił swoje.
Gdybyś miał choć odrobinę intelektu, to wiedziałbyś, że to sarkazm ze strony Młynarskiego, ale......
13:47, totalnie swirnietym paniom najstarszego zawodu świata, można co najwyżej fleka sprzedać, a nie kłaniać się.
Gościu 14:37 są tematy z którymi nie eksperymentuje się i sarkazm po prostu jest nie na miejscu. Ale widocznie twój intelekt jest, jakby tu powiedzieć ... mniej subtelny.
Nasza Malgosia bedzie naszym prezydentem wszystkich Polakow
Bez podzialu!
Ja myślę że , niezależny Prezydent jeszcze się narodził, wszystko mafia opłacana ,z naszych podatków.I jeszcze jedno są ludzie którzy mogli by sprawować , tą funkcję tylko czy warto poświęcać reputację zdrowie. Myślę że