Myślę że jeszcze nie ,naród i politycy muszą jeszcze dorosnąć.
Sam sobie polecenia wydajesz?Zaawansowana schiza.
Jak takie babsko może startować w wyborach na Prezydenta Polski ? Szok
Żeby sobie pozwolić taką krzywdę wyrządzić to trzeba być, albo nieświadomym, albo bardzo oddanym sprawie. Współczuję pani Kidawie - Błońskiej. Starzy wyjadacze z PO wiedzieli, że żaden z ich nie ma szans na wygraną z obecnym Prezydentem to wystawili kobietę na ten blamaż.
Najważniejsze, że ma program, a nawet dwa.....................................TVN i TVN24 !
Tylko nie mów nikomu, ale są tacy, którzy uważają, że powinna ona zostać głową państwa :)
Na początku też w to nie wierzyłem. Ale kiedy przeczytałem wpisy niektórych, to zrozumialem, że to jednak prawda.
Najnowszy sondaż. Andrzej Duda prowadzi aż w 15 województwach
No jak budyń został, a przed nim bul to idealnie wpisuję się w tą tendencję XD
Gdzie to wyczytałeś, bo przecież nie wymyśliłeś, jak cię znamy?I się obśmiałeś jak norka z nie swojego dowcipu. Zupełnie jak nasz prezydent. Tylko on się śmieje zawsze ze swoich dowcipów. Takie wesołe chłopisko.
Korzystanie z rządowej limuzyny nie przeszkodziło Maciejowi Wąsikowi w wydaniu ponad 25 tys. zł z publicznych pieniędzy na przejazdy samochodem "w związku z wykonywaniem mandatu posła". Jak wyliczył portal "Wirtualna Polska", minister musiałby pokonywać 7 tys. km miesięcznie, by dobić to takiej kwoty.
Zgodnie ze sprawozdaniem za rok 2018, opublikowanym na stronie Kancelarii Sejmu, Maciej Wąsik wydał na przejazdy prywatnym samochodem 25 374 zł i 90 gr. To spory wydatek, zważywszy na to, że Wąsik, jak wiceminister, podróżuje rządową limuzyną. Z tego, co podaje Wąsik, miesięcznie poseł musiał wydaawć na paliwo 2100 zł.