Jak myślicie kiedy skończy się koronawirus? Kiedy wszystko wróci do normalności? Ja myśle że koronawirus uspokoi się w okolicy czerwca lipca, a to wszystko ustabilizuje sie około pazdziernika
Minimum 2 lata w pazdzierniku to będzie druga fala zakażeń
Przestań powielać te propagandę przypomnę co mówiliście pod koniec stycznia i tak samo wszędzie tacy jak ty to powielali. Główny Inspektor Sanitarny 30.01 programie żartował z koronawirusa i twierdził że jesteśmy świetnie przygotowani i nic nam nie grozi a bardziej obawia się grypy. Facet nadal jest na stanowisku i nie ponosi żadnych konsekwencji związanych z publicznym lekceważeniem zagrożenia. Zamiast od 30 stycznia przygotowywać kraj na epidemię urzędnicy chodzą po stacjach radiowych i przekonują że nam nic nie grozi...
No na pewno nie, spowolniliśmy rozwój choroby ale przybrała ona formę bardziej pełzającą. Siedzimy na tykającej bombie.
Wirus wybuchł w Wuhan i jakimś cudem rozprzestrzenił się na cały świat, ale ominął inne miasta chińskie i już wygasł w Chinach.Pekin ,Shanghai otwarte i tam go niema dziwne...?:)
Przepraszam czy ty serio ?
Foliarz???
Przecież nie ma żadnej epidemii, są zachorowania grypopodobne jak co roku. Ilość zgonów we wsystkich państwach jest mniejsza niż w innych latach. W tym interesie chodzi o to, żeby nam tak dopiec, żebyśmy nie protestowali za bardzo przeciw szczepieniom (ci mądrzejsi), lub sami prosili o szczepienia (ci głupi). Razem ze szczepieniem będą chipowali ludzi. Każdy normalny i mający kasę, będzie prawdopodobnie miał możliwość się od tego wykręcić.
Tzn, że jak nie mam kasy to będę musiała poddać się szczepieniu?Znam takich co nie mogą się tych szczepień doczekać. Ja ich nie chcę.
Teraz martwię się o pył z Czarnobyla podobno idzie w stronę Polski
Tak ogólnie to ten świat jest tak obrzydliwy, że strach oczy rano otwierać.
Świat jest piękny !!! To ludzie są obrzydliwi, coś pojebałeś.
Ok, świat piękny ale ludzie tak go niszczą, że aż przeraża.
jak się wykręci? nic nie kupi ani nic nie sprzeda bez czipa, ludzie zakładajmy wioski słowiańskie samowystarczalne bo nas zajebią
Decyzją rządu PiS, sanepid nakładał nawet 30 tys. zł kary administracyjnej na Polaków, którzy łamali ograniczenia wprowadzone przez władzę w związku z epidemią koronawirusa. Ujawniono, jaka jest suma "mandatów", które wlepili powiatowi inspektorzy sanitarni. Łączna kwota przekroczyła 4,7 mln zł. O łącznej kwocie kar administracyjnych nałożonych przez sanepid napisało na Twitterze Radio Zet. Informację o tym, że suma koronawirusowych kar zbliża się do 5 mln zł, poinformował Jan Bondar, rzecznik prasowy Głównego Inspektoratu Sanitarnego.Pracownicy sanepidu poddawani byli naciskom, by nakładać na ludzi wysokie kary choćby za łamanie tak wątpliwych prawnie i zdrowotnie zakazów, jak wejście do lasu.
Ludzie z PiS-u bezczelnie łamali prawo, jednak kary nie dotyczą swojaków z UKŁADU ZAMKNIĘTEGO. Tylko zbiorowy sprzeciw Polaków, powstrzyma działania obcych w kraju.Jakie wysokości kar grożą nam z rąk kolegów P. J. Danielsa - za odmowę szczepienia przeciwko wirusom?