tak publima ma dobrą wedlinę .Warto kupowac w sklepach ,w zyciu od handlarzy ze wsi niewiadomo co dodane i w jakim warunkach przerabiane
teraz to świń nie hodują to gdzie masz swojszczyznę? z Publimy nie zawsze jest dobra
Jeśli kiełbasa swojska ze sklepu, to sprawdzona od lat tylko pieczona wiejska w Kidem przy Alei i na bazarze w hali. Nigdy nie wyczułem, żeby stara kiełbasa była mieszana z nową.
Ale ta pieczona wiejska kosztuje 38 zł za kilogram, wiec cena jest kosmiczna.
Lepsze z markety przynajmniej nie zarazisz się jakaś bakteria
Najlepsza to zrobiona przez siebie i dla siebie
Spurek się cieszy. Niedługo nie będzie się jadać takich rzeczy. https://www.tvp.info/56478290/sylwia-spurek-odsylamy-mieso-i-mleko-do-historii-europoslanka-pokazala-dokument-parlamentu-europejskiego
Z jakiego mięsa i gdzie pozyskanego ? Chyba z własnej świnki chodowanej rok czasu .
Jak widziałam raz na wsi nie tak dawno swinio biće i wyrób w żciu bym nie kupiła nawet za darmo nie chcę takich wyrobów.
Kto wogółe pozwale w dzisiejszych czasach na taki uliczny handel miesem i wyrobami swojskimi. Jeżeli takowe są.