Tego dziadka z trans katriny co wrzuca kierunek i odrazu pod maske wyjeżdza tym sztruclem to ktoś kiedyś wyciągnie z tego złoma i wyjaśni mu zasady ruchu drogowego.
Najwięcej wypadków jest z winy użytkownika aut osobowych niż z udziałem komunikacji miejskiej. Kierowca autobusu jest bardziej doświadczonych niż taki gówniarz zaraz po zdaniu egzaminu na prawo jazdy, który myśli że zdał to już jest bogiem za kierownicą swojego wieś-wozu. Niestety używki,alkohol i brak uprawnień są codziennością u kierowców aut osobowych
Kierowcy mpk to też niezłe wariaty, ostatnio jeden by mnie potrącił jak przechodziłem na przejściu od leklerca do biedronki na stawkach, ja miałem zielone, a on warunkową strzałkę ale jedzię nie patrzy, jak zwróciłem mu uwagę bo zatrzymał się na przystanku zaraz obok to agresja, a dziadek na strzała, nie pozdrawiam.
Spora grupa tych, co mieli bezwzględne pierwszeństwo leży na cmentarzach.
Dokładnie i tak trzymać na pasach jak nie patrzą zanim wtargną
Przede wszystkim jak auto osobowe jest już na wysokości autobusu to jak ma ustąpić pierwszeństwa? A zdarza się, że kierowca autobusu włącza kierunek i od razu wyjeżdża, mając auto już obok swojego pojazdu. Powinien poczekać, a kolejna osobówka ustąpić pierwszeństwa.
Jakbyś jechał 40/godz . to byś zdążył na bank.
11:27 jakby babka miała wąsy to by była dziadkiem debilu.
12:48 Tak to zawsze bywa że debil innych sobą nazywa.
11:27 W samej rzeczy.
Nie musisz mi o tym mówić, dobrze wiem o czym mowie.
Chyba raczej majaczysz bo tu się piszę nie mówi he he he he.
Masz rację. Najgorsi są kierowcy trochę lepszych aut, takich powyżej 50 tysi, lub gówniarstwo w bmw lub passerati na wli lub top. Królowie Ostrowieckich dróg. Tylko jak dojadą do skrzyżowania Radwana JPawła to ciemnota nie wie kto ma pierwszeństwo, zwalniają prawie do zera i blokują ruch. Przez to autobusy mają po 10 min. opóźnienia.
10:16 " Kierowca autobusu jest bardziej doświadczonych" Tak mógł tego doświadczyć kierowca auta na którego nagle wyjechał z zatoczki kierowca autobusu.
Jedż tak aby uniknąć wypadku i nie udawaj , że znasz przepisy. Po co te obrzydliwe wpisy?!!!!!!.
Są sytuacje kontrowersyjne gdzie nie sposób ocenić na gorąco bezwzględnej winy drugiego kierowcy. Prowadźmy swoje auta tak abyśmy bezpiecznie dojechali do swoich domów dowożąc całych i zdrowych członków swoich i nie zagrażając innym rodzinom. Pozdrawiam na Święta Wielkanocne.
18:49 nie wiesz to zamknij się,ten co został ukarany mandatem ten jest winny. Na nic twoje szczekanie i chore teorie w które tylko ty wierzysz i niech tak zostanie. I tak jesteś debilem i z tym ci dobrze.