11:33 klienta? Co ty pierdolisz? Czy klient szanuje kierowcę autobusu? Nie!!! Kierowca autobusu to nie wasz służący!!! To że płaci za bilet nie upoważnia nikogo do traktowania kierowcy autobusu jak gówno. Jaki pokażesz szacunek i kulturę na wejściu do autobusu,taki sam otrzymasz chyba to bardzo proste.
A czy mógłbym tak normalnie zapłacić za przejazd bez okazywania szacunku? Tak po prostu, bilet i transport do celu. Czy to za wiele? "Jaki pokażesz szacunek i kulturę na wejściu do autobusu,taki sam otrzymasz chyba to bardzo proste." A jak nie pokażę to co? Naubliża mi? Ja tylko chciałem dwa przystanki przejechać.
2023-04-16, 18:56 ty to naprawdę debilem jesteś.
15:43 - to pasażer nie jest klientem MZK, a kierowca nie wykonuje dla niego usługi przewozu?
Wczoraj, 18:06 Dokładnie,niektórzy jednak tego nie wiedzą.
15.43 kierowca się wypowiedział?
00:47 książkę piszesz, to opuść rozdział. Ciekawość to pierwszy stopień do piekła.
00:47 aż tak to męczy, że po nocach nie śpi ha ha ha ha koli prawda w oczy.
Kierowcy mzk nawet wobec innych uczestników ruchu nie umieją się zachować.
Ogólnie kierowcy ostrowieckich autobusów i prywatnych linii mają awersję do używania kierunkowskazów.
Czasem trzeba być "jasnowidzem" na drodze, czy jaśnie pan ma zamiar włączyć się do ruchu, czy też przejeżdża tylko do końca zatoczki, by zrobić miejsce za sobą dla następnego autobusu.
O ignorowaniu przejść dla pieszych i wyprzedzaniu na nich ( rzecz jasna piszę dalej o środkach komunikacji zbiorowej) , można by książkę napisać (szczególnie na Chrzanowskiego).
14:26 piszesz raczej o osobowych autach bez płynu do kierunkowskazów.
14.26 u kierowców mzk takie zachowanie niestety to norma.
Dokładnie. Stosować się do przepisów ruchu drogowego, ustąpić pierwszeństwa wyjazdu w razie potrzeby zatrzymać się aby autobus,bus mógł wyjechać z zatoczki i każdy będzie zadowolony.
Dokładnie. Stosować się do przepisów ruchu drogowego, ustąpić pierwszeństwa wyjazdu w razie potrzeby zatrzymać się aby autobus,bus mógł wyjechać z zatoczki i każdy będzie zadowolony.