Witam. Wie ktoś może gdzie poszukują kierowcy C+E ? Badania psychologiczne karta kierowcy wszystko jest tylko doświadczenia brak... W grę wchodzą tylko codzienne powroty do domu żadne systemy, ogl nie mam jakiś wymagań, bo wiadomo jak jest bez doświadczenia :) Posiadam doświadczenie 6 miesięcy udokumentowane na busach 3.5t po Europie + kurs koparko ładowarki. Dzięki i pozdrawiam :)
Mnóstwo firm szuka kierowców. Omijaj Ostrowiec, tu nie zarobisz. W całej Polsce znajdziesz pracę.
Wiem ze u nas ciężko ale chodzi zeby być co dzien w domu jak człowiek a co najważniejsze mam rodzinę i o Nich mi chodzi :) jeździłem miedzy narodowo i powiem szczerze że nie chce spać w kabinie... mniej zarobić ale tu na miejscu pracować i być co dzień w domu :)
Olx i pracuj pl. Akurat najłatwiej znaleźć pracę w tym zawodzie.
Najłatwiej ? Nie sądzę. Wszędzie chcą doświadczenie a kolega go nie ma i szuka pracy na miejscu co dzień w domu z tego co widzę...
Miejscowe biznesmeny będą oczekiwały, abyś na magnesie jeździł. I w razie jakiegoś zdarzenia na drodze tym samym sam sobie stryczek na szyję nałożył. Wiem, bo u kilku z nich byłem na rozmowie i natychmiast odwracałem się na pięcie jak tylko słyszałem taki warunek zatrudnienia.
Mogę dojeżdżać do pracy 20 km czy cos tylko nie wiem gdzie bez doświadczenia mnie przyjmą. Nie wiesz kolego gdzie potrzebują? A druga sprawa szacun ze takie oferty odrzucasz, człowiek chce rodzinę utrzymać a w razie W więcej kłopotów niż pieniędzy przez te magnesy
Jak pisałem miejscowe biznesmeny tak wołały obrażone jeszcze że się ich oferty nie bierze. Aby uczciwych szukać musiałem dojeżdżać do pracy dalej i tym samym bez szans na bycie codziennie w domu. Tak więc tu ci nie pomogę.