Kierowca MZK szuka lepiej płatnej pracy. Prawo jazdy kat BCD długi staż za kierownicą autobusu.
Dołączam się. Podobny staż, uprawnienia i miejsce pracy.
spytaj w "Diamoncie" na Kilińskiego
Pytałem poważnie a ty robisz sobie jaja.
nie robię sobie jaj,byłeś pytałeś?A w firmie zarobki ko 5000 zł na rękę
byłeś pytałeś -nie sraj się tu.
Czemu kłamiesz, nie jesteś żadnym kierowcą mzk.
Po czym wnioskujesz że nie jest. Wiem że zarobki w MZK są pod zdechłym azorkiem
Mój sąsiad jest kierowcą w MZK i wiem ile zarabiają. Jeśli uważasz że 2800 na rękę to dużo to chyba komentuje to ktoś z zarządu firmy.
Najpierw to trzeba nauczyć się jeździć i znać prawo i przepisy ruchu drogowego tyczy się to do wszystkich kierowców!
Zanim zaczniesz próbować pouczać kierowców na piśmie, to naucz się zasad pisowni.
Łał no ale ja ciemny,a ty taki wyuczony,pewnie jeszcze dodaj że tu na forum jesteś najmądrzejszy itd, itp,a w realu zwykła dupa wołowa.
Pouczasz ludzi za kółkiem, a nie umiesz się poprawnie wypowiedzieć w ojczystym języku.
No i kogo to obchodzi 20:54 , weź się za robotę,a nie nudzisz w każdym wątku o pisowni.
Potwierdzam piękne samochody bo nowe baza wcale niekoniecznie najnowocześniejsza ciasna mała bez perspektyw rozwoju na pokaz.Ale tym rodziny nie nakarmisz 2800 to max jak na mężczyznę sami osądźcie Też jestem kierowcą w MZK i 30 lat lat pracy od 4 .00 nieraz po 13 godz w pracy praktycznie cały dzień w firmie też myślę o zmianie pracy może nie w Ostrowcu
No dokładnie tak gościu 17:08. Mizeria ta baza, ale za to kasa pokaźna za nią. Tak to jest w spółeczkach gminy. Zwykły pracownik marnie zarabia, tylko kierownictwo żre za wszystkich. Ale to przyboczni i wierni. Tu liczą się pozory, gra do wyborczej bramki i to co widać gołym okiem, a pod dywanem ....