Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Odp.: Kierowca zajmujący więcej niż jedno miejsce parkingowe dostanie 100 zł oraz 1 punkt karny

To Twoja wypowiedź jest farmazonem. Jesteś inwalidą że musisz zaparkować przed wejściem do sklepu? nawet z dużymi zakupami można przejść się kilkanaście metrów dalej. Chyba że jesteś tak cienki że nie dasz rady. W takim wypadku tylko tragarz ratuje sytuację streetnight z 23:33

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
          • Odp.: Kierowca zajmujący więcej niż jedno miejsce parkingowe dostanie 100 zł oraz 1 punkt karny

Niech się wezmą za tych co parkują na miejscach dla niepełnosprawnych. Pod Tesco zawsze można to przyuważyć.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Odp.: Kierowca zajmujący więcej niż jedno miejsce parkingowe dostanie 100 zł oraz 1 punkt karny

Na osiedlu Rosochy na parkingu przy blokach 105 i 111 pewna właścicielka poloneza z upodobaniem parkuje na dwóch miejscach. Może by tak panią podszkolić, albo dać odczuć materialnie jakimś mandacikiem...

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Kierowca zajmujący więcej niż jedno miejsce parkingowe dostanie 100 zł oraz 1 punkt karny

jakoś nie widzę zastosowania w praktyce

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

wystarczy zadzwonic do strazy miejskiej. przyjada i mandat gotowy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Najwięcej to tych na Topie i Tki.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

W zasadzie jak udowodnisz bład. Nigdy nie wiesz, jak były ustawione inne auta w chwili gdy konkretna osoba parkowała. Wystarczy, że jeden zaparkuje żle i pot też wszyscy stają z linią między kołami.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Dlatego ja w takim przypadku parkuję prawidłowo. Jeden nieprawidłowo zaparkowany odjedzie i sytuacja wraca do normy.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

18:13, no nie wiem, nie wiem czy masz rację. Ja akurat mieszkam tu tylko 6lat ale widzę, że narzekacie na Wli, Top a mnie razi Tos, choć sama mam taką rejestrację. To Tos, dwa razy wymusił pierwszeństwo, a jak drugim razem powiedziałam pewnej pani, że nie miała pierwszeństwa to odpowiedziała, że nie wie kto miał. To To Tos wyjechał mi, gdy dla mnie było zielone, nie znał sięmoże na kolorach? Tak Ci z rej. Tos znają i przepisy i potrafią parkować co widzę codziennie z okna.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A ile powinni dostać kierowcy, którym nie chce się iść z parkingu, tylko notorycznie parkują pod zakazem zatrzymywania, bo stąd najbliżej do klatki?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Teraz juz chyba 500 zl, robic foty i wysylac

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Na stawkach w chuj handlarzy parkuje po kilka mijsc zajmuje

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Zgłos do Spółdzielni

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

spółdzielnia ma to gdzieś i umywa ręce

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Ja jak jeżdżę robie foty na ulicach jeszcze niewyslalem ale jednemu k sowi mialem wyslać wylapal by ok 20 pkt dlatego niewyslałem choć mnie wk..wil na maxa, na parkingach to niebędę robił,chyba że h stanie w poprzek lub w jakis inny drastyczny sposób

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 39

A, jeśli w rodzinie jest 5 samochodów i pięciu właścicieli z jednego lokalu mieszka na Stawkach, to mają prawo parkować na parkingu osiedlowym, czy mają stawiać na Alei ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
5 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -