To Twoja wypowiedź jest farmazonem. Jesteś inwalidą że musisz zaparkować przed wejściem do sklepu? nawet z dużymi zakupami można przejść się kilkanaście metrów dalej. Chyba że jesteś tak cienki że nie dasz rady. W takim wypadku tylko tragarz ratuje sytuację streetnight z 23:33
Niech się wezmą za tych co parkują na miejscach dla niepełnosprawnych. Pod Tesco zawsze można to przyuważyć.
Na osiedlu Rosochy na parkingu przy blokach 105 i 111 pewna właścicielka poloneza z upodobaniem parkuje na dwóch miejscach. Może by tak panią podszkolić, albo dać odczuć materialnie jakimś mandacikiem...
jakoś nie widzę zastosowania w praktyce
wystarczy zadzwonic do strazy miejskiej. przyjada i mandat gotowy.
Najwięcej to tych na Topie i Tki.
W zasadzie jak udowodnisz bład. Nigdy nie wiesz, jak były ustawione inne auta w chwili gdy konkretna osoba parkowała. Wystarczy, że jeden zaparkuje żle i pot też wszyscy stają z linią między kołami.
Dlatego ja w takim przypadku parkuję prawidłowo. Jeden nieprawidłowo zaparkowany odjedzie i sytuacja wraca do normy.
18:13, no nie wiem, nie wiem czy masz rację. Ja akurat mieszkam tu tylko 6lat ale widzę, że narzekacie na Wli, Top a mnie razi Tos, choć sama mam taką rejestrację. To Tos, dwa razy wymusił pierwszeństwo, a jak drugim razem powiedziałam pewnej pani, że nie miała pierwszeństwa to odpowiedziała, że nie wie kto miał. To To Tos wyjechał mi, gdy dla mnie było zielone, nie znał sięmoże na kolorach? Tak Ci z rej. Tos znają i przepisy i potrafią parkować co widzę codziennie z okna.
A ile powinni dostać kierowcy, którym nie chce się iść z parkingu, tylko notorycznie parkują pod zakazem zatrzymywania, bo stąd najbliżej do klatki?
Teraz juz chyba 500 zl, robic foty i wysylac
Na stawkach w chuj handlarzy parkuje po kilka mijsc zajmuje
Zgłos do Spółdzielni
spółdzielnia ma to gdzieś i umywa ręce
Ja jak jeżdżę robie foty na ulicach jeszcze niewyslalem ale jednemu k sowi mialem wyslać wylapal by ok 20 pkt dlatego niewyslałem choć mnie wk..wil na maxa, na parkingach to niebędę robił,chyba że h stanie w poprzek lub w jakis inny drastyczny sposób
A, jeśli w rodzinie jest 5 samochodów i pięciu właścicieli z jednego lokalu mieszka na Stawkach, to mają prawo parkować na parkingu osiedlowym, czy mają stawiać na Alei ?