hm... mocno zastanawiam się nad tym co napisałeś... Pracowałem na wielu budowach , większość w Warszawie . Moimi pracodawcami były naprawdę duże firmy ale ni jak to sie miało do kierowników budowy czy inspektorów nadzoru budowlanego ( teoria swoje a praktyka mówi co innego... ) ogrom z nich mogło by się wiele uczyć od zwykłego robola .
A ile biorą (tak w przybliżeniu) miejscowi kierownicy za prowadzenie budowy ?
Czy u kogos nadzorowal budowe p.Jacek P?jest rowniez architektektem.Bede mial dosyc spora budowe i szukam osoby ktora jest odpowiedzialna i zna sie na rzeczy.
Jak najbardziej polecam , bardzo odpowiedzialny facet , przejmuje się i zna sie na rzeczy
Pana Jacka P mogę polecić z czystym sumieniem , miał u mnie nadzór i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń . Doświadczony fachowiec i zna się na rzeczy
Także polecam pana Jacka ,miał kiedys firme budownalą wiec zna sie na rzeczy . Jak by ktos potrzebował podaje namiar : 600347622
516 553 483 polecam
Piotr Wojtan ze Śnieżkowic
A Jarosław B.?
Jeśli mogę coś podpowiedzieć, to przejedź po mieście i poszukaj jakiejś budowy. Na ogrodzeniach terenów budów zawsze są umieszczone tablice informujące o rodzaju budowy oraz o tym, kto jest kierownikiem budowy. Poproś o rozmowę z nim i pogadaj o swoim problemie. Powodzenia i niech Ci się dobrze mieszka w swoim domku.