Czytanie i wiara w to co napisano na niektórych prawicowych portalach przebija już w głowach niektórych doniesienia Radia Erewań i nieśmiertelnej idei Trybuny Ludu i Żołnierza Wolności.
W czym jest problem adminie, że trzymasz ten post od wczoraj w poczekalni ?
Chyba po to, aby nie wyszedł na prowadzenie. Stara sztuczka ....
PO rozwijało kraj, PIS rujnuje
Ważna sprawa...
Od kilku dni można zaobserwować przemieszczające się po torach kolejowych w Nowym Sączu pociągi (rzecz oczywista),wraz z pojazdami na wagonach typu czołgi,wozy bojowe,działa itp... Na ukrolandzie zatrzymują tamtejszych kierowców przyjeżdżających na urlopy,po nieudolnych dniach ich pracy w Naszym Pięknym kraju. Większość jest natychmiast zatrzymywana i wcielana do wojska...
Zatrzymują ich nie żadne inne,jak hamerykańskie i tfuu natowskie oddziały najemników za judaszowe srebrniki...
Szykuje się coś okropnego...
Proszę wszystkich o zachowanie zdrowego rozsądku,oto by nie przelewać niepotrzebnie krwi w razie "W",za obce interesy,nie dać się stłamsić i wyganiać na sztucznie wykreowana wojnę...wojnę którą z założenia,mamy przegrać i iść do niej ślepo,jak mięso armatnie w ramach jakże to słusznej idei...
Naród Polski musi przetrwać !!!
Nie dajmy się wciągnąć w politykę prowokacji i szumu medialnego... Coraz częściej słyszę od ludzi puste,zaprogramowane slogany,wszystko Putin to Putin tamto,trzeba bronić się przed Rosją itp...
Pranie mózgu sięga zenitu,a Mój Kochany Naród dostaje świra i uważa,iż sojusznicy są tak uczciwi i zajebiści,że normalnie masakra...
Szlag mnie trafia !!! Powtórka sanacyjna z 39',zamiast siedzieć na dupie,przestać mędrkować,pracować dla kraju i działać w tym kierunku żeby było dobrze,większości po prostu odpierdala,sami politolodzy od 7 boleści i najmądrzejsi ludzie pod słońcem !!!
Liberalna zgnilizna już odcisnęła swoje piętno w sposób bardzo bolesny na nas jako Narodzie... Ostatnio słyszałem od bliskich mi osób,że,cytuję : "my Polacy to banda oszustów i skurwysynów dla siebie nawzajem. Żydzi są lepsi od nas,bo mają do siebie szacunek"... Tak ma to wyglądać ??? Co drugi jedzie w pizdu na zmywak,wraca po miesiącu i zapomina własnego języka,kultury !!!
Gdzie ta Wielka Polska,o którą tak dzielnie wiele wspaniałych osób dziennie walczy ??!! Nie możemy pozwolić sobie na licytowanie naszym jestestwem,sprzedawaniem za jakieś hajsy krwi,honoru,potu,łez i ojcowizny !!! Nie Naszym kosztem ...
Niestety gnybów i szeklarzy,z zażydzonymi umysłami,mamy dużo,tym bardziej powinniśmy dać przykład i ukierunkować szare masy,by nie zaprzepaścić tego co do tej pory wywalczyliśmy...
My dźwigamy to jarzmo i na nas ono spoczywa !!!
Sława !!!
Cytuję gościa_antyNwo z 22:15 "..,sami politolodzy od 7 boleści i najmądrzejsi ludzie pod słońcem !!! ... ". Ha ha bo to są politolodzy po WSBiP.
Poza tym gościu jak się kopiuje cudze mysli to trzeba podać źródło, więć uzupełniam z czego pochodzi Twój wpis:
https://www.google.pl/search?q=Od+kilku+dni+mo%C5%BCna+zaobserwowa%C4%87+przemieszczaj%C4%85ce+si%C4%99+po+torach+kolejowych+w+Nowym+S%C4%85czu+poci%C4%85gi+%28rzecz+oczywista%29%2Cwraz+z+pojazdami+na+wagonach+typu+czo%C5%82gi%2Cwozy+bojowe%2Cdzia%C5%82a+itp...+Na+ukrolandzie&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-b-ab&gfe_rd=cr&ei=Xl9WV4ndCMSv8wfioZCoBQ
AntyNWo jestes nawiedzony. Daj troche tego co kurzysz bo ciągi masz niezłe :-)
Soros oficjalnie powiedział, że wspiera nie bezpośrednio KOD, ale instytucje, które" czuwają" nad przestrzeganiem demokracji w Polsce m.innymi Agore, która obecnie ma poważne kłopoty finansowe i chce w nią zainwestować.
Gościu antyNowo z 16;30 widać na odległość że ty jesteś ten NORMALNY ale nie na umyśle.Popieraj tych co cię nakręcają a będzie ci Lepiej ni Mówić
Agenci Centralnego Biura Antykorupcyjnego weszli do siedziby PZU wczoraj późnym wieczorem - podaje RMF FM. Z wstępnych informacji wynika, że chodzi o dokumenty związane z przetargami informatycznymi, na których spółka i skarb państwa mogły stracić około 200 milionów złotych.
http://wyborcza.pl/1,75398,20248028,rmf-fm-agenci-cba-weszli-do-siedziby-pzu.h
~emeryt : Zacząłem wczoraj oglądać ten szeroko reklamowany TVN-owski "Wieczór wyborczy", ale po pięciu minutach plucia reporterów na Trumpa przerzuciłem się na jakiś głupawy amerykański / a jakże!/ film.
Stronniczość naszych mediów jest naprawdę porażająca.