Kogo to obchodzi? Poza tym to oczywiste. Jest fanatyczką.
Pisz poprawnie- mądry, a nie mądra. Nie zapominaj, że to facet udaje kobietę, święta fanatyczkę, a pewna pani od jakiegoś czasu udaje faceta i oboje udają, że się kłócą, aby zainteresować forumowiczów i by kasa leciała i karuzela się kręciła. Nikt zdrowy na umyśle nie zgodziłby się na takie zajęcie, to należy im tylko współczuć i uśmiechać z politowaniem. Chorzy, biedni ludzie.
Tak...masz rację. Jestem z niej dumna. Trud wart był pierwszych cudownych owoców Jej dorastania, które już zbieramy. Nie ustajemy w dalszych wysiłkach, by tak jak do tej pory - także i w przyszłości nie szła za tłumem... na rzeź.
Pozdrawiam
Jak to gdzie ?
Szuka @Olusia, który błądzi
Ciekawe czy jak ciemniak12 robi za Felę, to przebiera się w babskie ciuchy i jak pisze jako zwolennik pedofilii w kościele, to robi coś innego przypominając sobie dzieciaków?
To tak jak ja, lewacki fanatyku.
Przyjdzie pora i wszystko będzie jasne, spokojnie weź leki i włącz Radio Maryja albo oglądaj telewizję Trwam i czekaj, czekaj, czekaj..........
Skoro zakładasz, że może być nieprawdziwe, to ja je za takie przyjmę (bo mogę). W związku z tym dalsza część Twojej błogosławionej wypowiedzi jest bez sensu.
Cd. Są jak tyfus- przerzucają się z Ciebie na mnie i odwrotnie. To jakiś obłęd.
"Matkom", "takom". Jak się coś takiego czyta, to wypowiedź traci sens.
Oj dzieci, dzieci. Kiedy wy dorośniecie i przede wszystkim zmądrzejecie ? Do piaskownicy a nie na forum pisać.
Niebawem to Felek ogłosi, że jest Jezusem na którego czekacie.
To do ciebie F123
Zamknij się kobieto!
1 List do Koryntian 14:33-35
Bóg bowiem nie jest Bogiem zamieszania, lecz pokoju. Tak jak to jest we wszystkich zgromadzeniach świętych, kobiety mają na tych zgromadzeniach milczeć; nie dozwala się im bowiem mówić, lecz mają być poddane, jak to Prawo nakazuje. A jeśli pragną się czego nauczyć, niech zapytają w domu swoich mężów! Nie wypada bowiem kobiecie przemawiać na zgromadzeniu.
"Jak widzi siebie fanatyk religijny? Fanatyzm posiada podobne cechy jak i alkoholizm. Fanatyk nigdy nie zobaczy w sobie człowieka chorego, nigdy nie przyzna się, że stwarza zagrożenie dla otoczenia. Nazwie zaś siebie człowiekiem „głęboko wierzącym”, często „wielkim patriotą”, w swym fanatyzmie będzie doszukiwał się cech go wywyższających nad innych ludzi. To on jest tym dobrym, a świat złym, grzesznym."
Fraza klucz: "jeszcze gorszy".
Pewnie F123 zaraz zgrzeszy - jakąś "interpretacją" - słów przez samego Boga wypowiedzianych.