Bynajmniej. Jestem wierna... Bogu ( nie zdradzam). Tylko przed nim zginam kolano. Marny wasz trud więc.
Fela, czyli pierdolenie kotka za pomocą młotka. Dej se spokoj ciemniaku12 z tymi inscenizacjami, Felami i innymi debilami. Twoj fantyzm, twoj problem i bujaj się psycholu.
Faktycznie, zapytasz o ciasto, a ta o Bogu i jej Panie Jezusie Chrystusie... To nie jest fanatyzm??
A ty nie jesteś lewakiem? Wystarczy poczytać Pismo Święte, aby wiedzieć co powiedział Pan nasz Jezus Chrystus: Wszystko co czynicie, czyńcie na chwałę Pana. Można więc nawet piekąc ciasto dziękować Bogu za dar, za to, że dał na to wszystko, co było potrzebne, aby to ciasto upiec. Kiedyś ludzie o tym wiedzieli znacząc krzyżem każdy bochenek chleba. Dziś omamieni przez lewactwo uważają, że wszystko zawdzięczają sobie - nie rozumiejąc, że nawet w tak drobnym szczególe jak życie, nie zawdzięczają je sobie tylko Bogu. A gdyby nie ten "drobny" dar, gdzie byłyby ich domy, auta, pieniądze? Zwyczajnie by ich nie było. Ale lewak i tak zaraz tu zabłyśnie. Jaki umysł taki i wpis nam zaprezentuje :)
Nie, nie jestem lewakiem, więc dalszą część Twojego wpisu sobie odpuściłem
Kolego, nie jestem. Mam swoje wartości i daleko im do lewej strony.
Swoje? Jak każdy lewak.
Ja nie mam "swoich" wartości.
Te wartości, które wyznaję są wartościami jakie mi darowano: "Kiedy Bóg jest na pierwszy miejscu, wszystko jest na swoim miejscu".
Pierdolenie o Szopenie. Uważacie się za naród wybrany? Nie dziw się więc, że dostajecie bęcki na tym forum. Na nic więcej nie zasługujecie. Z mojej strony to koniec - FANATYKOM mówię stop!!!
Kurde,kto to jest ten lewak? To od lewatywy?Wszystkich,którzy nie wierzą,A wolno im,wyzywasz od lewaków,to tak jakby wszystkich którzy są wierzący wyzywać od katoli
No to się bujaj. Pewnie nie raz z tej bujaczki już spadłeś. Co widać po wpisie :)
Chciałeś zabłysnąć to trzeba się było posypać brokatem. Wiadomo, że Wy ramię w ramię i do ostatniej kropli błogosławionego potu.
Gdzie tu Bóg: "A gdzież to się @Oluś podział ? Czyżby się sfrustrował moim wpisem z 14.25? Olusiu- gdzie jesteś ...:))" ?