Takom matkę stawiać za wzór co cały dzień siedzi na forum i jeszcze pół nocy to co jej dzieci robią chyba też siedzą przy komputerze bo mają taki wzór .A kiedy ta mamusia gotuje obiadki sprząta z dziećmi rozmawia na to trzeba czasu .Matkom jest się 24 godziny na dobę a nie między pisaniem na forum .Jakie te dzieci będą mieć wspomnienia z dzieciństwa ,mamusie która siedzi przy komputerze .
W Bolka się zapatrzył co to o takom Polskę walczył :)
19:21. Kuwa, ile razy trzeba pisać, że żadna Fela nie istnieje. To wytwór chorej wyobraźni ciemniaka12, a on jako psychol ma nie ograniczony czas aktywności na forum bo nie ma żadnych obowiązków.
Ciekawe czy jak ciemniak12 robi za Felę, to przebiera się w babskie ciuchy i jak pisze jako zwolennik pedofilii w kościele, to robi coś innego przypominając sobie dzieciaków?
Zawsze najciekawsze są wpisy z przechowalni. Polecam.
I tak być może.
Flice123 czas się ujawnić. Lewactwo nas rozszyfrowała, że ty to ja, a ja to ty. To znaczy nie, zaraz, jeśli ty to ja, a ja to ty, to znaczy, że nie ma żadnych "nas", gdyż to zaprzeczało by istnienia dwóch nicków w jednej osobie. Zatem jeśli nie rozszyfrowali "nas" to kogo? :)
Przyjdzie pora i wszystko będzie jasne, spokojnie weź leki i włącz Radio Maryja albo oglądaj telewizję Trwam i czekaj, czekaj, czekaj..........
Sypnęli się i tyle.
Jest takie powiedzenie-...prawdziwe, czy nie - to jednak: "Jak Bóg chce pokarać człowieka, to mu rozum odbiera".
Nic dodać nic ująć.. nasi oponenci -wypisz wymaluj.
Skoro zakładasz, że może być nieprawdziwe, to ja je za takie przyjmę (bo mogę). W związku z tym dalsza część Twojej błogosławionej wypowiedzi jest bez sensu.
W logice wykluczam siłę wyższą. Dokładnie tak, jak przy przeliczaniu własnych dochodów :)
Że w logice jest 0 i 1. Ja zakładam 1, a Ty 0 + Pan Nasz Jezus Chrystus. Nie ma rzeczowej rozmowy z takimi ludźmi. To tak, jakby dzieci odpowiadały na wszystko "pomidor".
Skoro zakładasz, że może być nieprawdziwe, to ja je za takie przyjmę (bo mogę). W związku z tym dalsza część Twojej błogosławionej wypowiedzi jest bez sensu...
Dla mniej rozwiniętych homo sapiens wszystko co jest bardziej rozwiniętą wypowiedzią niż: am, am; psi, psi; kaku, kaku - jest bez sensu.
Konkluzja warta ciemniaka. W sumie, po Tobie już niczego więcej się nie spodziewałem, jak monosylab. NIE PIJ! A jak pijesz, to nie pisz!
Cd. Są jak tyfus- przerzucają się z Ciebie na mnie i odwrotnie. To jakiś obłęd.