Lewak to jest osoba która nie zgadza się z poglądami ciemniaka, a jak nie wierzy w jego Jahwe to jest już mega lewak.
Lewak to ktoś kto walczy z wartościami chrześcijańskimi. Nie jednemu już się ta walka nie udała.
Dlatego jesteś lewak.
Dokładnie. Lepiej - w takim razie - być lewakiem niż wyznawać "wartości" czegośtam12.
I tego się trzymaj jeżdżąc bez celu samochodem, jak raczyłeś się uzewnętrznić kiedyś na forum. Koisz nerwy w ten sposób, których ewidentnie nie potrafisz utrzymać na wodzy/względnie pomaga ci to przezwyciężać blokady w myśleniu ? Jeśli trafiłam- to dam ci radę- zdecydowanie za mało tej jazdy :))
Masz poważne problemy ze sobą DiLuce. Coraz wyraźniej to widać.
Fela chyba artykuł pisze, bo się nie produkuje na forum :)))
reprezentantką tego miasta ,krzewiącą lokalne obyczaje,dyskusje i kulturę. Dobrze że ktoś taki jest,kogo można rozpoznać że jest z Ostrowca po oryginalnym stylu
Felka mi się spodobała, ożenię się z Felką
Falka mała, niewysoka, a dupę ma wielką.
Jak by ktoś chciał bardzo(czego nie polecam)to może obejrzeć Felkę na zdjęciach w artykule jednej z gazet z maja tego roku.Na Monikę Beluczi nie liczcie, to był tylko przejaw chorej wyobraźni Felki, jak całe jej chore życie.
Jaki artykul, jaka gazeta? Chce ja zobaczyc bo to jest bardzo specjalny rodzaj kobiety!
Felice pewnie zrywa boki z tych waszych odkryć:))))))))))))))))))))))))))))))))))
To teraz tylko ty i mamy komplet. Ktoś zna ciemniaka powyżej?