Ci co wstydu nie mają głosują na PiS.
Ci co wstydu nie mają głosują na PiS.
Na PiS głosują ludzie mniej wykształceni. Oni za najważniejsze uważają socjal.
Na PiS głosuje warstwa mniej wykształcona.
17:15 wczoraj. A kto tak uważa?Chyba się mylisz.
Oczywiście. Statystyka się myli. TVP ma rację.
Jest kłamstwo , ordynarne kłamstwo i statystyka
Pis i tylko PiS !
Pachołek do Niemca lub Putina ma wybór.
Będę głosować na KO. PiS mnie rozczarowało. Kiedyś była to partia mojego pierwszego wyboru. Teraz niestety to co robią z krajem i ludźmi odrzuca mnie od tej partii. Zło, nienawiść, nienawiść, zło - to płynie z ich szeregów.
Bawimy się w Pomidora?
Pomidor!
17:36. Reset odsłonił całą podłość Tuska wobec Polski i Polaków. To zdrada Stanu.
Wczoraj wypowiadał się amerykański senator i dziwił się żę sprawa smoleńska został tak stłamszona.
Powiedział, ze każdy normalny kraj byłby w stanie wojny po takim wydarzeniu, a oni oddali nawet śledztwo.
Wczoraj też dowieziliśmy się, że w 2011 roku przygotowana była umowa o wyjhściu Polaki z NATO. Czyli tak: sojusz z FSB i umowa o współpracy, będąca w sprzeczności z umową z NATO. Potem likwidacja przez Tuska 600 jednostek wojska. Ostatnia skandaliczna decyzja to obrona Polski na Wiśle. W obliczu inwazji osji na Ukrainę można się domyśleć kto byłby następny. Spełniłyby się ostreżenia Śp. prezydenta Lecha Kaczyńskiego pzrez sowieckim imperializmem.
Dlatego został usunięty wraz z elitą polskich patriotów.
Tusk jak zapowieział, że zadbają z premierem Putinem, aby nikt piachu w tryby nie sypał i dotrzymali słowa 10 kwietnia 2010 roku.
Rudy niemcu wonnn. TU JEST POLSKA!!!!!!
17:49 stan wojny? Co ty wypisujesz?!
1801 cytuje wypowiedź senatora amerykańskiego czytaj ze zrozumieniem.
Dokładnie. Tu jest pisowska Polska pełna korupcji, nepotyzmu i kolesiostwa. Polskość.
Właśnie to wszystko, o czym piszesz gościu wczoraj 18:51 ,dzieje się w nie pisowskim Ostrowcu. PIS tu nie rządzi.
Tak i ten ciągle krnąbrny sąd Ostrowiecki próbujący za wszelką cenę wypuścić podejrzanego o 15 przestępstw jeszcze prezydenta. Czy sąd w Ostrowcu czegoś się boi? Jeśli tak to czy to jeszcze sąd?