Sam napisałeś ze to prawi a nie obowiązek
Ja napewno nie będę brała udziału w referendum
Nigdy rząd mnie o nic noe pytam , nikogo nie słuchał to i teraz niech liczy na swoich
Najpierw sprowadzają imigrantów po kryjomy przed społeczeństwem, a później mają czelność pytać o to.
Idioci pogrążyli Polskę na 8 ostatnich lat. Wystarczy. Prawem obywatela w Polsce jest odmowa wzięcia udziału w referendum. W wyborach też.
oficjalnie już potwierdzono dymisję 11 dowódców. Tusk nie kłamał, to kłamie rząd
Błaszczak znowu się zbłaźnił.
Resetowi generałowie torpedowali reformy w wojsku. To nie Błaszczak jest winien, lecz postkomunistyczni generałowie. Może ruscy mają na nich haki po tuskowym resecie?
On nie kłamie 13:47. To Ty jesteś naiwny wierząc że jest inaczej niż pisze 13:45.
O czym wasza dwójka będzie pisać po wyborach?
O tym samym co przed. "Super partia.. kurvvo" itd.
Oczywiście. Błaszczak jest tak wiarygodny jak Morawiecki. Nawet przecież kłamał w sprawie tych oficerów.
Jak wiarygodny jest Tusk 13:48 ? Wystarczy zajrzeć do internetu, są wszystkie jego wypowiedzi i działania.
Akurat w omawiamy przypadku to Tusk mówił prawdę, a Morawiecki z Błaszczakiem kłamali. Także tego.
Wszystko możliwe 13:45.
Ona też jest "postkomunistycznym generałem"? Ktoś wam psuje przekaz dnia z centrali PiS :)))
"Z Kancelarią Prezydenta RP rozstaje się Barbara Brodowska-Mączka, dotychczasowa dyrektor generalna. Jak sama przyznaje, "od pewnego czasu współpraca była dosyć trudna".
Sypie się narracja PiSu ;)
Coś za dużo tych "przypadków" akurat teraz. Nie daje ci to do myślenia 13:53 ? Nie pisz o przekazach dnia bo ja takowych nie dostaję. W przeciwieństwie do Ciebie myślę samodzielnie i uważałem na lekcjach historii.