Gdzie najlepiej sprawdzić i uzupełnić klimatyzację w aucie w Ostrowcu ?
Ciężko powiedzieć, tyle teraz mechaników, jeden drugiemu tyłek obrabia.
Był Baran, ale wyniósł się podobno do Kunowa, czuy Nietuliska. Był najlepszy i chyba jest nadal.
Tylko swat na ul. Wspólnej. Trafisz bez problemu.
Mnie powiedzieli,że padł kompresor od klimatyzacji.Koszt 400 zł,do tego wymiana minimum 100 zł, załadowanie czynnika 150 zł.Mam w 4 literach klimatyzację.
Mogę dać i tysiąc za naprawę ale chciałbym mieć pewność że po dwóch czy trzech miesiącach znowu coś nie padnie. Czy jakiś zakład daje gwarancję na naprawę klimatyzacji ?
Wymienisz prawie wszystko na nowe to dostaniesz gwarancje. A taki przyjedzie ze wsi po kilkakrotnych dzwonach i mowi panie chcialem dobic bo nie działa, jak ma działac jak wszystko połamane oringi przepuszczaja ze starosci. Szanujmy swoj czas i pieniadze
Tak właśnie chcę zrobić 09:06. Muszę mieć tylko pewność, że dostanę taką gwarancję a robota będzie solidnie zrobiona.
Klima składa się z kilku elementów. Jeżeli wymienisz jeden na nowy ze sklepu, a pozostałe zostaną stare, to może paść znowu w innym miejscu.
Nie ma to jak wiatr we włosach, a tak na prawdę to na Ostrowcu nie ma uczciwych mechaników, oszukują ludzi,naciągają na kasę.
Wiem co pisze i nie jesteśmy na ty objszymurze z 20:32.
akurat ja wymieniałem jedną rurkę tą od sprężarki w sharanie i chodziło to wszystko 3 lata koszt wymiany z nabiciem 520 zł teraz znów pojawiła się nieszczelności koszt nowej rurki 69zł postaram się sam ją wymienić zostanie tylko nabicie :)
Dlatego chcę wymienić wszystko co takiej wymiany wymaga 09:24. Dobry fachowiec powinien wiedzieć co i jak.
Najlepsza klima to szybę otworzyć,przez klimatyzacje można nabawic sie wielu chorób w tym bakterii legionistów i innych.Ja nieużywam
Na opatowskiej koło orlenu jest stacja 50zł sprawdzenie szczelności 15 bar na godzinę podpinają można sobie zrobić zdjęcie zegarów jak godzinę się utrzyma to znaczy ze jest szczelne. Uzupełnienie 80zł plus 20zł za każde 100gr czynnika. Jeśli klimatyzacja działała to polecam jednak jeśli coś było uszkodzone to nie zajmują się tym.