Gdzie najlepiej sprawdzić i uzupełnić klimatyzację w aucie w Ostrowcu ?
Na opatowskiej koło orlenu jest stacja 50zł sprawdzenie szczelności 15 bar na godzinę podpinają można sobie zrobić zdjęcie zegarów jak godzinę się utrzyma to znaczy ze jest szczelne. Uzupełnienie 80zł plus 20zł za każde 100gr czynnika. Jeśli klimatyzacja działała to polecam jednak jeśli coś było uszkodzone to nie zajmują się tym.
Małej dziurki w ten sposób się nie wykryje 00:21. Pokaże, że jest szczelna, nabijesz a po miesiącu czy dwóch przestanie działać.
Mnie powiedzieli,że padł kompresor od klimatyzacji.Koszt 400 zł,do tego wymiana minimum 100 zł, załadowanie czynnika 150 zł.Mam w 4 literach klimatyzację.
Mogę dać i tysiąc za naprawę ale chciałbym mieć pewność że po dwóch czy trzech miesiącach znowu coś nie padnie. Czy jakiś zakład daje gwarancję na naprawę klimatyzacji ?
Wymienisz prawie wszystko na nowe to dostaniesz gwarancje. A taki przyjedzie ze wsi po kilkakrotnych dzwonach i mowi panie chcialem dobic bo nie działa, jak ma działac jak wszystko połamane oringi przepuszczaja ze starosci. Szanujmy swoj czas i pieniadze
Tak właśnie chcę zrobić 09:06. Muszę mieć tylko pewność, że dostanę taką gwarancję a robota będzie solidnie zrobiona.